Міжнародне співробітництво. Професор університету Небраска-Лінкольн у МДАУ

У рамках співпраці Миколаївського державного аграрного університету та університету Небраски-Лінкольну, США, і за підтримки програми FSP фонду Фулбрайта в нашому університеті протягом чотирьох тижнів буде працювати професор кафедри безпеки продуктів харчування і дистанційного навчання Джулі А. Альбрехт. Основними завданнями професора Альбрехт під час її перебування в МДАУ є:
  • читання лекцій для студентів та аспірантів;
  • участь у науково-практичній конференції;
  • проведення консультацій з питань адміністрування освіти для керівників та адміністраторів вищих навчальних закладів;
  • проведення семінарів та практикумів;
  • розробка навчальних планів і навчальних матеріалів.

На офіційній зустрічі з ректором Миколаївського державного аграрного університету В.С. Шебаніним з гостею було обговорено її подальший план роботи, участь у науковій роботі НПП факультетів. Також досягнуто попередньої домовленості про стажування студентів аграрного інституту університету Небраски-Лінкольну на базі МДАУ. Після остаточного узгодження з керівництвом американського вищого навчального закладу та координації з боку міністерств аграрної політики обох країн зазначена програма обміну матиме велике майбутнє – на цьому зійшлися обидві сторони наприкінці зустрічі.

Професор університету Небраска-Лінкольн у МДАУ.

Професор університету Небраска-Лінкольн у МДАУ.

В нашому університеті протягом чотирьох тижнів буде працювати професор кафедри безпеки продуктів харчування і дистанційного навчання університету Небраски-Лінкольну (США) Джулі А. Альбрехт.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget