Трудова конференція колективу Миколаївського державного аграрного університету

Трудова конференція колективу Миколаївського державного аграрного університету.2 лютого 2012 року відбулася трудова конференція колективу Миколаївського державного аграрного університету. Як рівноправні делегати 180 науково-педагогічних працівників, представників адміністративно-господарського і допоміжного персоналу, студентів на чолі з ректором університету В’ячеславом Шебаніним обговорили найважливіші питання щодо виконаної за 2011 рік роботи, а також визначили подальші перспективи діяльності вищого навчального закладу.

Захід розпочався з приємної новини. Колектив МДАУ отримав подяку від Миколаївської облдержадміністрації за творчий підхід у підготовці фахівців аграрного сектору економіки. Ця відзнака є ще одним підтвердженням високого і якісного рівня роботи університету, а також злагодженої роботи всього науково-педагогічного колективу із ректоратом.

Ректор В’ячеслав Шебанін відзвітував про виконання умов контракту з трудовим колективом університету. На початку своєї доповіді він наголосив, що професіоналізм і довіра – це запорука доброї роботи університету. Одним із найважливіших завдань на 2012 рік є збереження трудового колективу у структурі з усіма коледжами.

Збільшення кількості патентів науковців університету, зростання міжнародного фонду, покращення роботи сайту, новий інноваційний проект 3D-університет, велика кількість захищених кандидатських і докторських дисертацій викладачами МДАУ, постійні перемоги студентів у Всеукраїнських олімпіадах стали свідченням добре проведеної роботи ректора протягом 2011 року.

За одноголосним рішенням роботу ректора за 2011 рік було визнано задовільною.

На 2012 рік було окреслено основні перспективні напрями діяльності МДАУ у рамках інноваційно-інвестиційного проекту «Інтеграція освіти, науки і виробництва». Так, необхідно проводити практичні заняття в умовах, близьких до виробничих для покращення рівня засвоєння знань та закріплення їх на практиці. Важливою є проблема створення комплексів «університет-коледж-професійно-технічне училище», а також питання участі університету у міжнародних кампаніях. Основним завданням є успішне проведенням вступної кампанії 2012 року.

Трудова конференція колективу Миколаївського державного аграрного університету. Трудова конференція колективу Миколаївського державного аграрного університету. Трудова конференція колективу Миколаївського державного аграрного університету.

Трудова конференція колективу Миколаївського державного аграрного університету.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget