Представники Федерації обмінів Франція-Україна у МДАУ

З 29 листопада по 1 грудня 2011 року Миколаївський державний аграрний університет приймав делегацію представників Федерації обмінів Франція-Україна. До університету завітали поважні гості: Філіп Жене, голова департаменту ФОФУ зі співпраці з аграрними ВНЗ України, віце-президент відділу співробітництва Пуату-Шарань-Україна; Жозет Жене, секретар відділу співробітництва Пуату-Шарань-Україна, інтерв'юер; Роже Вок, президент відділу співробітництва Бургунь-Шампань-Україна та Мішель Бонт, голова гуманітарного департаменту федерації.

Презентація програм федерації Філіпом Жене.
Презентація програм федерації Філіпом Жене

Колишня стажистка Оля Мартиновська ділиться враженнями від перебування у Франції.
Колишня стажистка Оля Мартиновська ділиться враженнями від перебування у Франції

Традиційно було проведено презентацію програм федерації для студентів університету, після чого відбувся конкурсний відбір серед бажаючих пройти стажування у Франції в 2012 році. Після напруженого й доволі жорсткого відбору було відібрано 11 майбутніх стажистів з високим рівнем знання французької мови та профільних предметів. Варто зазначити, що вже кілька років поспіль керівництво федерації відзначає високу якість мовної підготовки студентів МДАУ в порівнянні зі студентами інших українських аграрних вишів. Про це свідчить і те, ще двоє випускниць факультету менеджменту МДАУ (Мартиновська Ольга та Іляшенко Євгенія) виконували роль супроводжуючих перекладачів для делегатів федерації протягом всього їх перебування в Україні цього року.

Представники Федерації обмінів Франція-Україна у МДАУ. Співбесіда.
Співбесіда

Представники Федерації обмінів Франція-Україна у МДАУ. Співбесіда.
Співбесіда

Під час свого перебування в Миколаєві для представників ФОФУ було організовано екскурсію потужностями виробництва "Лакталіс-Миколаїв" та зустріч з генеральним директором компанії Жаном-Луї Кодроном. Відбулася плідна розмова за участю керівників зазначених організацій і декана факультету менеджменту Шебаніної О.В. Під час зустрічі гості ознайомилися з історією і сучасним виробництвом, обговорили деякі питання управління компанією в складних економічних умовах сьогодення, а також було окреслено майбутнє відносин університету та підприємства, до речі, третього за величиною в світі виробника молочної продукції та лідера з випуску сиру в Європі.

Представники Федерації обмінів Франція-Україна у МДАУ. Лакталіс.
Лакталіс

Миколаївський державний аграрний університет приймав делегацію представників Федерації обмінів Франція-Україна.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget