Благодіяння колективу МДАУ для громадян похилого віку

Вже багато років колектив Миколаївського державного аграрного університету опікується людьми похилого віку – ветеранами ВОВ, які проживають у Заводському районі, а також мешканцями Міського притулку для громадян похилого віку та інвалідів. Напередодні Нового року й Різдва Христового наші активісти подарували своїм підопічним святковий настрій.

Благодіяння колективу Миколаївського ДАУ для громадян похилого віку.Студенти МДАУ відвідали багато ветеранів ВОВ та надали їм матеріальну допомогу від університету. Ці люди, які зробили так багато для того, щоб ми жили в мирний час, висловили щирі слова подяки.

За традицією колектив університету привітав і мешканців Міського притулку для громадян похилого віку та інвалідів. На невелику концертну програму, яку влаштувала творча молодь МДАУ, зійшлося багато наших підопічних. Почувши колядки, бабусі та дідусі не могли втриматися на місцях та повільно, крок за кроком, прийшли до всіх у актову залу притулку. Дзінкі голоси дівчат наповнили теплом серця стареньких людей і вони не могли стримати сльози.

Дуже доречною була матеріальна допомога від МДАУ, оскільки притулок потребував ремонту карети "швидкої допомоги". Завдяки спільним старанням колективу університету машина зможе знову приїжджати до громадян похилого віку.

Розчулені мешканці притулку щиро привітали колектив університету з новорічними святами та побажали їм миру, любові та благополуччя у родинах.

Увага та теплі слова вітань – це найголовніше, що подарував людям похилого віку колектив Микрлаївського державного аграрного університету.

Тож не будемо лишатися байдужими до наших підопічних і продовжуватимемо творити добрі справи!

Благодіяння колективу Миколаївського ДАУ для громадян похилого віку. Благодіяння колективу Миколаївського ДАУ для громадян похилого віку.

Благодіяння колективу Миколаївського державного аграрного університету для громадян похилого віку.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget