Огляд-конкурс на кращий структурний підрозділ "Дослідне поле"

Наприкінці жовтня вперше серед аграрних вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації відбувся огляд-конкурс на кращий структурний підрозділ "Дослідне поле", у якому серед 17 аграрних ВНЗ України взяв участь Миколаївський державний аграрний університет.

Діяльність молодого МДАУ, історія якого нараховує лише 27 років, було відзначено подякою Науково-методичного центру аграрної освіти України за інтеграційні процеси в аграрній освіті та науці, яка свідчить про те, що обраний шлях діяльності університету є високоперспективним.

До того ж, завдяки старанній роботі студентських трудових загонів та студентів-практикантів МДАУ було надано допомогу малозабезпеченим мешканцям м. Миколаєва, ветеранам та інвалідам Міського притулку для громадян похилого віку, інвалідам Заводської районної організації СОІУ. Університет забезпечив соціальну незахищену верству населення овочами на зимовий період.

Вперше серед аграрних ВНЗ ІІІ-ІV рівнів акредитації відбувся огляд-конкурс на кращий структурний підрозділ "Дослідне поле".

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget