Міжнародна науково-практична конференція "Інноваційні технології та біологічні основи ефективного скотарства"

Міжнародна науково-практична конференція Інноваційні технології та біологічні основи ефективного скотарства.Цього тижня яскраві сторінки наукового життя Миколаївського ДАУ поповнили одразу три визначні події: Всеукраїнська наукова конференція "Студентське самоврядування – шлях до демократії", засідання науково-методичної комісії з технології виробництва та переробки продукції тваринництва Міністерства аграрної політики та продовольства України, Міжнародна науково-практична конференція "Інноваційні технології та біологічні основи ефективного скотарства".

14 жовтня розпочато роботу Міжнародної науково-практичної конференції "Інноваційні технології та біологічні основи ефективного скотарства". 129 учасників з аграрних ВНЗ і підприємств України, Росії, Білорусі обговорювали результати досліджень у галузі скотарства, спрямовані на вдосконалення діяльності у галузі технологій виробництва і переробки продукції тваринництва. Зокрема, обговорили та внесли зауваження до доповідей, присвячених впливу різних режимів пастеризації на хімічний склад вибракуваного молока, особливостям інтенсивної технології виробництва молока, сучасним підходам у створенні ефективної системи кормовиробництва у молочному скотарстві. Цікавим досвідом поділилися фахівці з Росії. Їх доповідь, що викликала живе обговорення, стосувалася розведення кроликів. Як зазначили учасники конференції, незважаючи на нестандартність теми у рамках конференції, доповідь сприятиме встановленню міжгалузевих зв’язків у виробництві продукції тваринництва.

Міжнародна науково-практична конференція Інноваційні технології та біологічні основи ефективного скотарства.
Роботу учасників науково-практичної конференції продовжено на переробних підприємствах ПрАТ "Лакталіс-Миколаїв" і ВАТ "СВЛ-Миколаїв", де адміністрація підприємств ознайомила гостей з інноваційними технологіями.

15 жовтня проведено секційні засідання "Технологічне забезпечення виробництва і переробки продуктів скотарства", "Сучасні проблеми селекції, розведення і годівлі великої рогатої худоби молочних і м'ясних порід", "Біологічні та ветеринарні аспекти в скотарстві".

Розпочато роботу Міжнародної науково-практичної конференції "Інноваційні технології та біологічні основи ефективного скотарства".

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget