Презентація навчальних закладів міста

19 жовтня на базі Миколаївського ДАУ Заводським районним центром зайнятості було проведено презентацію навчальних закладів міста Миколаєва. Свої освітні програми та послуги майбутнім абітурієнтам представили 24 вищі навчальні заклади.

Рябова Н.І., директор Заводського районного центру зайнятості м. Миколаєва, на початку зустрічі налаштувала учнів на позитивний результат – формування уявлення про майбутню професію.

Миколаївський державний аграрний універистет, Чорноморський державний університет імені П. Могили, Південнослов'янський інститут, Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова, Миколаївський політехнічний інститут та інші ВНЗ Миколаєва надали учням корисну інформацію про спеціальності, напрями роботи, матеріально-технічну базу, підготовчі курси, центри розвитку талановитої молоді.

Колектив МДАУ не тільки тепло прийняв гостей у своїх стінах, а і яскраво репрезентував альма-матер. В.С. Шебанін,  ректор університету, В.П. Рибачук, директор Технолого-економічного коледжу МДАУ, І.М. Марценюк, заступник декана факультету перепідготовки і підвищення кваліфікації, декани факультетів розповіли про діяльність універистету, а творчі студенти МДАУ показали живий приклад для майбутніх абітурієнтів. Вони порадували гостей своїми виступами, продемонструвавши, що висококваліковані фахівці МДАУ не тільки надають якісні знання, а й допомагають розвивати таланти молоді.

Факти говрять самі за себе: жодного випускника МДАУ не зареєстровано на обліку у центрі зайнятості, - наголосив ректор університету. Це свідчить про те, що випускники МДАУ мають  попит на ринку праці України, адже ще у процесі здобуття освіти вони навчаються застосовувати спеціальні знання на практиці.

Бажаємо випускникам 2012 року правильно зробити нелегкий вибір майбутньої професії. Чекаємо на вас у МДАУ!

На базі МДАУ Заводським районним центром зайнятості було проведено презентацію навчальних закладів міста Миколаєва.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget