Засідання науково-методичної комісії з ТВППТ

13 жовтня 2011 року на базі Миколаївського ДАУ відбулося планове засідання науково-методичної комісії з технології виробництва та переробки продукції тваринництва (НМК ТВППТ) Міністерства аграрної політики та продовольства України.

У вітальному слові ректор МДАУ, доктор технічних наук, професор В.С. Шебанін побажав плідної роботи членам НМК ТВППТ і запропонував їм внести пропозиції щодо підготовки фахівців-технологів у галузі виробництва та переробки продукції тваринництва.

У ході роботи науково-методичної комісії досвідом роботи факультету ТВППТ Миколаївського ДАУ поділився доктор сільськогосподарських наук, професор, декан факультету ТВППТ Миколаївського ДАУ М.І. Гиль. До того ж члени НМК обговорили результати проведення ІІ туру Всеукраїнських олімпіад з біології (Полтавська державна аграрна академія) і з біотехнологій (Національний університет харчових технологій), питання галузевого стандарту з дисципліни "Промислове звірівництво". Вагомим результатом роботи НМК стало схвалення до публікації під грифом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України наданих на розгляд комісії навчальних посібників з низки фахових дисциплін.

Засідання навчально-методичної комісії з технології виробництва та переробки продукції тваринництва.

Члени начально-методичної комісії відвідали лекцію кандидата сільськогосподарських наук кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології, доцента Є.В. Баркаря на тему "Зоотехнічний і племінний облік у скотарстві і свинарстві", на якій ознайомилися з нестандартним підходом до використання мультимедійних технологій під час проведення занять, – лекцією-діалогом.

Засідання навчально-методичної комісії з технології виробництва та переробки продукції тваринництва.

Після лекції для членів НМК було організовано екскурсію до Музею становлення аграрної освіти на Миколаївщині і бази підготовки фахівців ТВППТ у с.Степове.

Засідання навчально-методичної комісії з технології виробництва та переробки продукції тваринництва.

На базі МДАУ відбулося планове засідання НМК ТВППТ Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget