Зустріч керівництва МДАУ з групою студентів РГАТУ

28.07.2011 року відбулася зустріч керівництва Миколаївського державного аграрного університету з групою студентів з Рязанського державного агротехнологічного університету імені П.А.Костичева, Російська Федерація. Захід став своєрідним підсумком перебування студентів дружнього університету на виробничій практиці, що проходила протягом липня на сільськогосподарських підприємствах міста. Дана практика стала можливою завдяки договору про співробітництво між закладами двох держав.

На фото: зустріч ректора МДАУ В.С.Шебаніна та студентів РГАТУ імені П.А.Костичева – Віктор Соломенцев, Ганна Рашкіна, Дмитро Хромцев та Олександр Петрухін.
На фото: зустріч ректора Миколаївського державного аграрного університету В.С.Шебаніна та студентів РГАТУ імені П.А.Костичева – Віктор Соломенцев, Ганна Рашкіна, Дмитро Хромцев та Олександр Петрухін

На зустрічі обговорювались організаційні питання практики, студенти ділились враженнями та емоціями. Ректор Миколаївського державного аграрного університету В.С.Шебанін, відповідаючи на запитання молодих науковців, також поділився планами на майбутнє про подальше співробітництво з російськими закладами вищої освіти, були порушені питання труднощів, доцільності та переваг впровадження нових елементів в освітні системи країн пострадянського простору згідно з Болонською конвенцією.

На фото: ректор МДАУ та декани приймаючих факультетів проф. Гиль М.І. і доц. Гамаюнова В.В.
На фото: декани приймаючих факультетів проф. Гиль М.І. і доц. Гамаюнова В.В.

За словами російських гостей, вони дізнались багато нового та корисного, а також отримали нагоду порівняти системи освіти України і Російської Федерації взагалі та підходи до організації і проведення виробничої практики зокрема. "Це був дуже корисний досвід для нас як для майбутніх спеціалістів сільського господарства, адже в порівнянні та пізнанні народжуються знання" – сказав Дмитро Хромцов, студент 4 курсу технологічного факультету РГАТУ імені П.А.Костичева.

Зустріч керівництва МДАУ з групою студентів з Рязанського державного агротехнологічного університету імені П.А.Костичева, Російська Федерація.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget