2-річна магістерська програма "Міжнародний менеджмент"


Починаючи з осені 2011 року, університет Alpen-Adria Клагенфурт, Австрія, пропонує нову 2-річну магістерську програму "Міжнародний менеджмент".

Курси викладаються англійською мовою для більшої зручності студентів з інших країн. У програмі є курси з маркетингу, інноваційного менеджменту, підприємництва і фінансового обліку. Враховуючи, що Клагенфурт знаходиться в самому серці Альп-Адріатичного регіону, культурні аспекти Південно-Східної Європи (ПСЄ) та Центрально-Східної Європи (ЦСЄ) є предметом культурних компонентів програми, і буде принаймні одна екскурсія і один семестр навчання за кордоном в одній з країн ПСЄ або ЦСЄ. Також обов'язковою умовою є навчання протягом ще одного семестру в університеті-партнері програми. Завдяки цим широким можливостям для отримання закордонного досвіду програма є унікальною.

Для більш докладної інформації про нову магістерську програму "Міжнародний менеджмент" в університеті Alpen-Adria Клагенфурт, Австрія, будь ласка, відвідайте веб-сайт www.aau.at/im або надішліть свій запит електронною поштою im@aau.at.
Вартість програми € 1519,44; витрати на проживання та харчування становлять приблизно € 620 в місяць.

Крайній термін подачі заявок 7 липня 2011.

Завантажити буклет.

Університет Alpen-Adria Клагенфурт, Австрія, пропонує нову 2-річну магістерську програму "Міжнародний менеджмент".

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget