МДАУ стирає кордони

Миколаївський державний аграрний університет завжди був і залишається передовим університетом, який не лише підтримує довголітні традиції, а й впроваджує у життя новітні ідеї у навчанні. Підтвердженням цьому є обмін студентами. Миколаївський державний аграрний університет гостинно відчинив двері перед іноземними студентами із Рязанського державного агро-технологічного університету (Росія, м. Рязань). Так в період з 1 по 30 липня факультет технології виробництва та переробки продукції тваринництва та агрономічний факультет приймали іноземних студентів для проходження виробничої практики. Чотирьом російським студентам була надана можливість проходити практику в найкращих господарствах України по виробництву та переробці продукції тваринництва та рослинництва.

МДАУ гостинно відчинив двері перед іноземними студентами із Рязанського державного агро-технологічного університету (Росія, м. Рязань).

Факультет ТВППТ гостинно приймав двох студентів-практикантів: Рашкіну Ганну та Хромцева Дмитра, що навчаються на 4 курсі технологічного факультету РДАТУ. Керівниками виробничої практики були призначені найкращі викладачі факультету: професор Гиль М.І. та доцент Назаренко І.В., які направили студентів до передових господарств України. Адміністрація університету попіклувалася про те, щоб російські студенти відчували себе повноцінними студентами нашого університету, тому забезпечила їм проживання у гуртожитку № 2 та надала стипендію. Студентський актив факультету ТВППТ в свою чергу забезпечив гостям цікаве дозвілля у місті та за його межами, організувавши екскурсію по визначним історичним місцям Миколаєва, до Миколаївського зоопарку та СК "Водолій". Приємною несподіванкою для студентів по обміну стала дводенна поїздка до узбережжя Чорного моря у курортне містечко Коблево. Російським студентам булу надана честь поспілкуватися з ректором нашого університету шановним В'ячеславом Сергійовичем Шебаніним за чашечкою чаю та поділитися враженнями від побаченого. Наші гості були приємно вражені гостинністю колективу нашого університету, його турботою, високим рівнем організації їхньої роботи та дозвілля, матеріально-технічною базою МДАУ та незабутньою красою України.

МДАУ гостинно відчинив двері перед іноземними студентами із Рязанського державного агро-технологічного університету (Росія, м. Рязань).

Обмін студентами став великим досвідом для викладачів, адміністрації та студентської колегії університету та започаткував ще одну добру традицію у Миколаївському державному аграрному університеті.

Миколаївський державний аграрний університет гостинно відчинив двері перед іноземними студентами із Рязанського державного агро-технологічного університету (Росія, м. Рязань).

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget