Переможці ХV обласного конкурсу молодих літераторів Миколаївщини "Золота Арфа – 2010"

15 жовтня 2010 року в актовому залі Миколаївського національного університету ім. В.О. Сухомлинського відбувся обласний фестиваль молодих літераторів "Золота Арфа" та урочисте нагородження переможців ХV обласного конкурсу молодих літераторів Миколаївщини "Золота Арфа – 2010", яке організовано управлінням у справах сім´ї та молоді Миколаївської облдержадміністрації спільно з Миколаївською обласною організацією Національної спілки письменників України за участю представників творчої молоді. Переможці ХV обласного конкурсу молодих літераторів Миколаївщини "Золота Арфа – 2010" були нагороджені Дипломами та збірками книжок "Золота Арфа – 2010".


Студентка Миколаївського державного аграрного університету Суслова Ольга стала переможницею у номінації "Надія" за написання творів в жанрі проза: "Звезды. Какие они", "Поезд", "Срок годности", "Пыль". Усі твори опубліковано в однойменному альманасі переможців щорічних конкурсів "Золотої Арфи".

Ми пишємося тим, що живемо і навчаємося поряд із такою талановитою людиною, літературна творчість якої збагачує і примножує скарбницю мистецтва рідного краю. Вона є частиною національної культури, джерелом духовного відродження та розвитку.


Студенти Миколаївського державного аграрного університету

В актовому залі Миколаївського національного університету ім. В.О. Сухомлинського відбувся обласний фестиваль молодих літераторів "Золота Арфа".

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget