Участь делегації МДАУ в щорічній науковій конференції Великої Хартії Університетів

12-20 вересня 2010 року делегація Миколаївського державного аграрного університету відвідала Італію з метою участі в щорічній науковій конференції Великої Хартії Університетів та ознайомлення з провідними ВНЗ Італії.

Відбулись зустрічі з керівництвом Римського університету "Ла Сапієнца", Неапольського університету Федеріко ІІ та Флорентійського університету, протягом котрих було досягнуто попередніх домовленостей про подальше співробітництво в різних галузях науки та культури з кожним із зазначених ВНЗ.

16 вересня 2010 року, о 9:00 в Великому Палаці Санта Лючія міста Болонья відбулась науково-практична конференція з нагоди ХХІІ Річниці від дня створення Magna Charta Unіvеrsitatum. Тема цьогорічної конференції була: "Підвищення ефективності реалізації ідей та цінностей Великої Хартії. Теорія та практика".

Наступного дня у Великому Палаці Санта Лючія розпочалась офіційна Церемонія підписання ВЕЛИКОЇ ХАРТІЇ представниками 62 університетів Європи, Азії і Латинської Америки.

На початку церемонії з вступним словом та вітальною промовою виступили Устун Егрудер, ректор Болонського університету, та Фабіо Роверсі Монако, президент Наглядової Ради.

З повним текстом виступів та промов конференції можна ознайомитись на сайті Magna Charta Unіvеrsitatum.


Справа наліво – Директор науково-дослідницького Центру EuroSapienza Римського університету проф. Джузеппе Бурджіо, ректор МДАУ проф. В´ячеслав Шебанін, співробітник міжнародного відділу МДАУ Віталій Карбашевський.


Переговори з начальником міжнародного відділу Неапольського університету Федеріко ІІ Фернандою Нікотерою.


Перший проректор МДАУ проф. Дмитро Бабенко, декан аграрного факультету Флорентійського університету проф. Джузеппе Суріко, ректор МДАУ проф. В´ячеслав Шебанін


Заключне слово генерального секретаря Magna Charta Бастіана Бауманна на офіційній церемонії закриття конференції.

Делегація МДАУ відвідала Італію з метою участі в щорічній науковій конференції Великої Хартії Університетів.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget