"Почуйте всі!" – Побачать діти!

Уже четвертий рік поспіль силу своєї волі та доброту проявляють студенти Миколаївського державного аграрного університету, беручи активну участь у Всеукраїнській благодійній акції "Почуйте всі!", мета якої – добровільний збір коштів на придбання медичного обладнання лікування дітей з вадами зору.

Теплого травневого ранку (10 травня) студентська молодь Миколаївського державного аграрного університету гостинно запросила усіх небайдужих до чужого болю на концертну програму біля льодової ковзанки "Гольдстрім". Учасниками благодійної акції "Почуйте всі!" стали сотні дітей, студентів, мешканців Миколаєва. Активна й обдарована молодь нашого університету презентувала концерт, девізом якого прозвучала теза "Від серця до серця". Територія біля льодового катка перетворилася на справжній "острівець милосердя", до якого завітали щиросердні, співчутливі, пройняті болем інших людей мешканці міста. Для таких людей турбота і допомога іншим людям стає сенсом життя. На багатолюдну вулицю вийшли волонтери Миколаївського державного аграрного університету зі спеціальними скриньками, в які перехожі кидали кошти, одержуючи на знак вдячності червоні сердечка.


Завдяки студентській молоді нашого університету, яка залишилася небайдужою до чужого горя, було зібрано більше двох тисяч гривень, що допоможе дітям під час лікування та надасть можливість у повній мірі на власні очі осягнути усю красу навколишнього світу і увібрати її вже здоровими оченятами.

10 травня вулиці міста заповнили волонтери з беджами-ідентифікаторами, захищеними печаткою Фонду, що є переконливим свідченням небайдужого ставлення до дітей з вадами зору.


Тому ми з впевненістю можемо стверджувати, що нашому світові, спокою і миру ніщо не загрожуватиме до тих пір, поки цю планету населяють саме такі люди, яких більша кількість і не тільки у нашому місті!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget