Наукова конференція "Сучасні методи викладання англійської мови..."

21-22 травня 2009 року відбулась наукова конференція "Сучасні методи викладання англійської мови для спеціальних потреб; Роль англійської мови в освітньому процесі" за участю викладацького складу кафедри іноземних мов МДАУ та волонтерів Корпусу Миру США; мова заходу – англійська. Також в конференції приймали участь викладачі МДУ ім. В.О. Сухомлинського та студенти нашого університету. Було заслухано Менді Фрідмен (Mandy Friedman, New York, Master in Social Studies Education and Library Media Education) з доповіддю "Використання мультимедіа в аудиторії", Френка Керстінга (Frank Kersting, Kentucky, Ph.D) – "Навчання письму", Сюзенн Марсі (Suzanne W. Marcy, Ohio, M.S.L.S) – "Англійська – міжнародна мова майбутнього", Меріен Макгуайр (Maryann C. McGuire, Georgia, Ph.D) – "Викладання ділової англійської мови" та Пітера Макгуайра (Peter J. McGuire, Georgia, Ph.D) – "Співпраця викладачів та студентів з метою створення університетського Кодексу Честі".

В ході зустрічі обговорювались питання формування загального освітнього європейського простору за допомогою Болонського процесу та моральної готовності студентів, адміністрації та науковців університету до цього; досліджувались перспективи англійської мови як міжнародної; аналізувались нові моделі стосунків між студентами й викладачами для прозоріших результатів екзаменів та ін.

Учасники активно брали участь в обговореннях; відчувалась дружня й піднесена атмосфера.

Наступного дня нашим гостям було організовано екскурсію до історико-археологічного заповідника "Ольвія" – гордості нашого краю. Всі були в захваті від дивовижних краєвидів, захоплюючих історій гіда та колишньої величі древнього міста.

21-22 травня 2009 року відбулась наукова конференція "Сучасні методи викладання англійської мови для спеціальних потреб; Роль англійської мови в освітньому процесі".

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget