Шана і слава Вам, сивочолі ветерани!

Доброю традицією у Миколаївському державному аграрному університеті стало проведення щорічного вшанування пам'яті героїв-визволителів Великої Вітчизняної війни, які не зважаючи на страхіття грізних років гордо відстоювали кордони рідної землі від ворога. У військкомат Миколаївської області було подано 2570 заяв про добровільний вступ до рядів Червоної армії, організовано 28 винищувальних батальйонів, а в них – 4350 чоловік.

Лише невелика частина героїв тих буремних років завітала на урочистий вечір пам'яті до Миколаївського державного аграрного університету, на сцені якого прозвучали пісні у виконанні студентської молоді на їх честь – визволителів як Миколаєва, так і інших міст, захоплених ворогом.


Атмосфера тепла і любові тісно перепліталась з відчуттям тривоги, переносячи глядачів та ветеранів у часи жахливого лихоліття; яскраво та реалістично відтворюючи картини 1941-1945 років. Водночас, зміст номерів художньої самодіяльності та декламованих віршів, пісень було наповнено щирою вдячністю, любов'ю і пошаною до тих, хто не повернувся з війни і тих, хто, втративши близьких, друзів повернувся і став почесним гостем на вечорі пам'яті.

Затихли останні акорди пісні "Перемога", але пануюча атмосфера залишалася наповнена любов'ю, глибокою пошаною та вдячністю сивочолим ветеранам.


Щирі слова подяки за увагу, шану було висловлено ветеранами ректору Миколаївського державного аграрного університету Шебаніну В'ячеславу Сергійовичу. Герої, борці за рідну Батьківщину були впевнені у тому, що аграрна Альма-матер є не лише осередком підготовки майбутніх спеціалістів та професіоналів своєї справи, але й, завдячуючи мудрому та досвідченому керівникові – Шебаніну В.С., здатна виховувати у студентів почуття патріотизму, справжньої відданої любові до своєї землі, почуття гуманності, людяності.

Уклін Вам, сивочолі ветерани, вічна слава і пам'ять борцям за Батьківщину, які не повернулися з запеклого бою! Ніколи не забути Ваших імен і слава Ваша пройде крізь віки...

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget