Підсумки TEMPUS PROGRAMME CDJEP-27136-2006 (UA)

До Миколаєва повернулись молоді науковці, що брали участь у проекті TEMPUS PROGRAMME CDJEP-27136-2006 (UA) "Впровадження фундаментальних та новітніх наукових методик в магістерських та аспірантських навчальних планах аграрного напряму (IMBASMA)".
Основна ідея проекту полягала в тому, щоб розробити засоби для зміцнення науково-дослідних навичок магістрів і аспірантів, з метою їх більш активної участі у міжнародних освітніх та дослідницьких програмах.

Метою проекту є:
1. Забезпечення базової підготовки в області наукових комунікацій та електронного навчання для великої групи студентів та молодих співробітників з трьох українських університетів;
2. Підвищення кваліфікації в галузі наукових комунікацій та електронних засобів навчання, розробка пропозицій і загальна методологія дослідження в обраній групі молодих співробітників з трьох українських університетів;
3. Підвищення кваліфікації обраної групи магістрів і аспірантів в країнах ЄС з грунтознавства, садівництва та економіки сільського господарства;
4. Розробка нових курсів на тему "Наукові зв'язки та електронне навчання";
5. Впровадження нового курсу в трьох українських університетах;
6. Підготовка юридичних акредитаційних матеріалів для визнання нового курсу Міністерством освіти і науки України.

На цій фотографії студенти Миколаївського державного аграрного університету: Рожок Тетяна, Касьяненко Оксана, Бідна Ганна, Славський Олександр, студенти Львівського національного аграрного університету Щербатюк Наталя та Черевко Денис, студентка Національного аграрного університету Суха Ірина.

Берлін вражає своєю архітектурою, красою і помпезністю. Споруди, замки нікого не залишать байдужим, і назавжди закарбуються в пам'яті приємними спогадами.

В університеті ім. Гумбольдта навчаються студенти з різних країн. Процес навчання проходить в атмосфері розуміння та кооперації з викладачами. Студентам надається можливість для творчого та наукового зростання.

Приміщення університету ім. Гумбольдта є історичними будівлями, які зацікавлять не лише студентів, а й туристів.
На цій фотографії студенти Миколаївського державного аграрного університету: Славський Олександр, Касьяненко Оксана.

Практичні заняття з квітникарства та ландшафтного дизайну проходять в спеціально оснащених приміщеннях: оранжереях, теплицях, ботанічних садах та наукових ділянках. Процес навчання невідривно пов'язаний з практичним застосуванням набутих навичок і вмінь.
На фотографії студентка Національного аграрного університету: Вуєк Антоніна, студентка Львівського національного аграрного університету: Щербатюк Наталя, студентки Миколаївського державного аграрного університету: Касьяненко Оксана, Рожок Тетяна, викладачі університету ім. Гумбольдта: проф. Ошман, проф. Грунеберг.

В Гентському державному університеті в рамках програми перебували Гашпоренко Ірина (на фото) та Письменний Олег.

Звіт-презентація про перебування в Бельгії Гашпоренко Ірини

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget