Робочий візит пані Сонхіон Бек, KOICA

25.03.2009 університет з робочим візитом відвідала пані Сонхіон Бек, директор українського відділення Корейського Агентства Міжнародного співробітництва (KOICA). Були обговорені питання прийому волонтера агентства в плані обміну досвідом в галузі високих комп'ютерних технологій для читання лекцій з інформатики. Зустріч стала можливою завдяки співпраці з Управлінням освіти та науки України в Миколаївській обл. та посольством республіки Корея в Україні.


Завідувач кафедри інформатики Іхсанов Ш.М. ознайомив  представників Агентства з поточним станом справ в університеті стосовно викладання інформатики, були уточнені деталі майбутнього прийому, перебування та роботи волонтера. Приїзд корейського викладача заплановано на четвертий квартал 2009 року.


Шаміль Мухаметович у супроводі начальника міжнародного відділу Вишкваркова Віктора Васильовича організували нашим корейським гостям міні-екскурсію комп'ютерними класами.

25.03.2009 університет з робочим візитом відвідала пані Сонхіон Бек, директор українського відділення Корейського Агентства Міжнародного співробітництва (KOICA).

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget