Туристичний клуб "НІКА" МДАУ запрошує до подорожей!

Туристичний клуб "НІКА" Миколаївського державного аграрного університету, який існує та діє вже два роки організовує туристичні та спортивно-екскурсійні поїздки, зокрема до Криму та Карпат.

Члени клубу з числа студентів МДАУ, яких зараз вже більше десяти, відсвяткували День Святого Валентина на Південному березі Криму і в черговий раз переконалися, що Крим прекрасний в будь-яку пору року.


Разом нам вдалося дійти "Царською стежиною" до старовинного Лівадійського Палацу, "Боткінською стежкою" піднялися до найбільшого водоспаду на Кримському півострові – Учан-Су. Милувалися узбережжям з вершини відомої усім Ведмідь-гори. Побували біля відомих з історії Кутузівських озер. І звісно ж не забули насолодитися царством квітів у Нікітському ботанічному саду, що біля м. Ялта, і це далеко не все...


Поїздка виявилась цікавою ще й тим, що ми обмінювалися досвідом зі студентами Чорноморського університету ім. П. Могили, що сприяло розвитку дружніх стосунків між студентами Миколаєва, адже ніщо так не "відкриває" людину, як її поведінка в природних нелегких умовах – крутий підйом на вершину гори з тяжким рюкзаком на плечах, раптовий дощ серед маршруту, приготування гарячого обіду на вогнищі після виснажливого походу.


Ми запрошуємо всіх стати членами нашого клубу, щоб активно та яскраво відпочивати, урізноманітнити своє дозвілля, згуртуватися та зробити студентське життя незабутнім! Перед нами відкрито ще багато не пройдених доріг!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget