Заради кохання

День Святого Валентина – найромантичнiше i найпрекраснiше свято, коли усi закоханi вiтають один одного i висловлюють свої почуття.

В унiверситетi стало доброю традицiєю вiдзначати це свято. Так, 12 лютого було проведено конкурсну програму "Заради кохання". Свої акторські здібності у міні-спектаклі за сюжетом улюбленого кiнофiльму продемонструвала студентська пара кожного факультету.

За рішенням компетентного журі у складі в.о. проректора з НП і ВР Н.Г.Шарати, голови студентського профкому О.С.Біліченка, заступника директора з виховної роботи Новобузького коледжу Л.Л.Сидлецької, художнього керівника Вознесенського коледжу С.Є.Губарєвої кожна пара стала переможцем у таких номінаціях:
  • економічного факультету Коляда Мар'яна (Б 3/6) та Малашенко Евген (ЗЕД 3/4) – "Чарівна пара";
  • факультету ТВППТ Прадун Iрина (Т 4/3) i Кучеренко Олександр (Т 2/1) – "Захоплююча пара";
  • факультету механiзацiї сiльського господарства Павлюченко Iрина (Ен 3/2) i Шуптар Iван (М 3/2) – "Театральне вiдкриття";
  • агрономічного факультету – "Пара глядацьких симпатій".
Усіх учасників конкурсу привітав із перемогою та вручив подарунки ректор університету В.С.Шебанiн.

Свято усiх закоханих запам'яталося усім. Було організовано роботу святкової пошти та проведено фотоконкурс. Багато яскравих, вражаючих фотографiй закохані студенти презентували у вестибюлi унiверситету. Переможцем у цьому конкурсi студентський профком визнав пару Загоруйко Олена (Е 1/5) та Старостенко Віталій (А 2/5).

Висловити свої почуття та привітати зі святом своїх коханих, милих, друзів, одногрупників і викладачів студенти мали змогу на спеціально облаштованому стенді.

А вранцi 13 лютого янголятка листівками-валентинками вітали колектив університету.

Тож, День Святого Валентина усім без винятку приніс безліч позитивних емоцій та незабутніх вражень.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget