Продовжуючи традицію

Вже стало доброю традицією для кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології Миколаївського національного аграрного університету запрошувати до проведення лекцій для своїх студентів провідних науковців із різних наукових установ та інших вишів.
Зокрема, 13 квітня для здобувачів вищої освіти ІІ курсу освітньої спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» лекцію з дисципліни «Екологія у тваринництві» було прочитано доктором біологічних наук, професором, завідувачем кафедри біології Миколаївського національного університету ім. В. О. Сухомлинського, експертом Всесвітньої Організації охорони Здоров’я Ігорем Володимировичем Наконечним. 


В своїй лекції Ігор Володимирович значну увагу приділив тим викликам, що постають перед людством внаслідок його небачено активної й здебільшого непродуманої діяльності, що супроводжується знищенням природних ресурсів і забрудненням навколишнього середовища.


Лектор неодноразово наголошував на тому, що екологічні проблеми в тій або іншій мірі завжди супроводжували становлення і розвиток цивілізації. Однак, те, що було в минулому, не може йти ні в яке порівняння з протиріччями, що виникають при взаємодії людини і Природи в сучасну епоху.
Здобувачі вищої освіти висловлюють вдячність професору І. В. Наконечному, адже жодного з них лекція не залишила байдужим, змусила замислитися над глобальними проблемами людства та своєю роллю у їх вирішенні.

кафедра генетики, факультет ТВППТСБ, екологічна безпека,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget