Покладання квітів до пам’ятника «Скорботний ангел Чорнобиля»

26 квітня 2016 року виповнюється 30 років як відбулася наймасштабніша техногенна катастрофа за весь час використання атомної енергетики – аварія на Чорнобильській атомній електростанції. Ця трагедія згубно вплинула не тільки на навколишнє середовище нашої країни, на здоров’я українців, але й залишила свій слід в інших європейських країнах. 
Сьогодні в Україні, зокрема у Миколаївській області, проходять різні поминальні заходи із нагоди 30-ї річниці аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Представники Миколаївського національного аграрного університету також взяли участь у цих заходах. Так, проректор університету з науково-педагогічної та виховної роботи і підвищення кваліфікації Наталія Шарата та представники студентського самоврядування Іван Ботнар та Юрій Свістельник, вшанували героїчний подвиг ліквідаторів пожежі на Чорнобильській АЕС, світлу пам’ять тих, хто пішов у вічність, поклавши квіти до пам’ятника «Скорботний ангел Чорнобиля».
Ми схиляємо голови перед безсмертним подвигом пожежників-ліквідаторів, дякуємо за їхню відданість своїй землі! Висловлюємо щирі слова подяки та співчуття родинам загиблих на ЧАЕС!








Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget