Обговорили актуальні проблеми, тенденції, стратегії розвитку, інструментів та технологій інноваційного підприємництва, товарознавства, маркетингу в агропродовольчій сфері

5 листопада 2024 року факультет управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю Державного біотехнологічного університету запросив до участі в роботі ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі» викладачів закладів вищої освіти, аспірантів, докторантів, здобувачів вищої освіти з метою обговорити актуальні проблеми, тенденції, стратегії розвитку, інструментів та технологій інноваційного підприємництва, товарознавства, маркетингу в агропродовольчій сфері, індустрії гостинності та торгівлі; розширення міжнародних наукових комунікацій та співробітництва між освітою, наукою та бізнесом.
Вячеслав Курепін, канд.екон.наук, доцент кафедри методики професійного навчання у пленарному засіданні наукового заходу представив доповідь на тему: «Стратегічні пріоритети у сфері безпеки харчових продуктів».

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget