Участь кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки у круглому столі з нагоди початку ІІ-го Всеукраїнського конкурсу наукових робіт здобувачів вищої освіти та молодих вчених


23 серпня 2022 року викладачі кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки прийняли участь  в круглому столі з нагоди початку ІІ-го Всеукраїнського конкурсу наукових робіт здобувачів вищої освіти та молодих вчених “БІЗНЕС І ПРАВА ЛЮДИНИ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ ТА РІШЕННЯ ПІД ЧАС ВІЙНИ І ПОВОЄННОГО ВІДНОВЛЕННЯ”. Даний захід був приурочений до 25-річчя заснування інституції Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини та проводиться Державною установою «Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова НАН України» разом з Центром перспективних досліджень і співробітництва з прав людини в сфері економіки, Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, Офісу аналітики та консультацій з питань сталого розвитку й Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення у співпраці з Програмою розвитку ООН в Україні в рамках проекту «Належна обачність щодо прав людини в глобальних ланцюгах постачання: впровадження Керівних принципів ООН з питань бізнесу та прав людини для справедливого відновлення» за підтримки Уряду Японії. 

Під час заходу обговорювався загальний контекст проблематики за темою з позицій різних зацікавлених сторін та було представлено основну інформацію про проведення поточного Конкурсу.

До слова були запрошені: представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини з дотримання соціальних і економічних прав Олена Колобродова; директор Державної установи «Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова НАН України» проф. Володимир Устименко; програмна експертка Програми розвитку ООН в Україні, очільниця команди напряму «Демократичне врядування» Олена Урсу та спеціаліст з питань бізнесу і прав людини Програми розвитку ООН Сініши Мілатович; заступник міністра юстиції України з питань європейської інтеграції Валерія Коломієць; заступник міністра освіти і науки України з питань європейської інтеграції Олексій Шкурат; представники Міністерства економіки України, закладів вищої освіти та наукових установ, бізнес-об’єднань і громадських організацій.

Разом з тим, переможці І-го Всеукраїнського конкурсу наукових робіт «Соціально відповідальне ведення бізнесу – складова сталого розвитку» з нагоди 30-річчя Незалежності України поділилися досвідом своєї участі та окреслили питання впровадження їхніх наукових здобутків.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget