Участь у міжнародній науково-практичній конференції

Одним із визначальних чинників отримання високого рівня продуктивності та економічної ефективності ведення галузі тваринництва є організація збалансованого раціону харчування. Особливо гостро це питання постає при виробництві продукції для скотарства, адже проживання тварин цілий рік на стійловому утриманні з однотипною годівлею, створює в їхньому організмі дефіцит макро, мікроелементів та вітамінів. 
Сполучені Штати Америки є однією з провідних країн світу по розвитку галузі скотарства, тримають пальму першості за кількістю приватних ферм та працівників занятих у сфері сільського господарства, інноваційними технологіями, механізованістю праці та кількості наукових досліджень. Найбільш позитивним є те, що США щедро ділиться отриманими здобутками з нашою країною. 
Так 11 серпня 2022 року, Національним університетом біоресурсів і природокористування України, було проведено Міжнародну науково практичну онлайн-конференцію «Сучасні підходи до мінерального та вітамінного живлення корів» в якій взяв участь асистент кафедри зоогігієни та ветеринарії Вадим Посухін. Спікер Доктор Білл Вайс – професор кафедри тваринництва Університету штату Огайо (США), дуже сучасно та професійно ознайомив всіх присутніх з сучасними технологіями та підходами до збалансування раціону корів за вітамінними та мінеральними елементами. Порівняв погляди на це питання в 2001 та 2021 роках, чітко дав зрозуміти, що світ потребує сучасних методів вирішення проблем.
Практичний досвід іноземних колег є надзвичайно цінним, та стане в нагоді при відновленні тваринництва, в прекрасній та незалежній Україні.





факультет ТВППТСБ,кафедра зоогігієни та ветеринарії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget