Участь у консорціумі із питань підвищення спроможності системи освіти

25-28 січня 2020 року у місті Києві відбувся консорціум із питань підвищення спроможності системи освіти у сфері публічного адміністрування у межах реалізації проєкту США з міжнародного розвитку (USAID) «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE). 
Під час заходу будо укладено спільну угоду про співпрацю між Краківським економічним університетом (в особі доктора Кшиштофа Гвуца - директора Малопольської школи публічного адміністрування) та Миколаївським національним аграрним університетом (в особі ректора Шебаніна В’ячеслава Сергійовича).
Угодою передбачено виконання завдання під назвою реалізація програми післядипломного навчання - Управління в українських органах місцевого самоврядування для лідерів, менеджерів середнього рівня, фахівців із публічних послуг громади.
Проєкт DOBRE фінансується урядом США через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). 
Участь у консорціумі взяли науково-педагогічні працівники Миколаївського національного аграрного університету (проректор з науково-педагогічної та виховної роботи та підвищення кваліфікації, д.пед.н., доцент Наталія Шарата; декан факультету менеджменту, д.е.н., професор Олена Шебаніна; завідувач кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки, д.е.н. професор Альона Ключник; д.е.н., професор кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки Ірина Гончаренко; асистент кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки Наталія Галунець; завідувач кафедри обліку і оподаткування, д.е.н., професор Марина Дубініна; доцент кафедри економічної теорії і суспільних наук, к.е.н., доцент Олександр Біліченко; асистент кафедри обліку і оподаткування Віталій Карбашевський.
У межах реалізації програми для науково-педагогічних працівників було проведено тренінги за сертифікованою програмою післядипломного навчання «Управління в українських органах місцевого самоврядування для лідерів» за різними напрямами, з-поміж яких: управління місцевим самоврядуванням, публічні послуги, бюджети та управління фінансовими ресурсами, лідерство, управління проєктами тощо.
Миколаївський національний аграрний університет запрошує підвищити кваліфікацію органи місцевого самоврядування та після завершення навчання отримати свідоцтво, видане Малопольською школою публічного управління Краківського економічного університету та відповідний український документ, що підтверджує завершення програми підвищення професійної кваліфікації працівників публічної адміністрації.
Загальну координацію проєкту здійснює проректор з наукової роботи Миколаївського національного аграрного університету, д.е.н., професор Олександр Новіков.










наукова робота, міжнародна співпраця, тренінг, 2020

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget