Співпраця із шкільним самоврядуванням ЗОШ №11

Виконуючи передвиборну програму на посаду студентського декана, щодо співпраці з представниками самоврядування інших університетів та навчальних закладів Департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації, Анастасія Демченко, студентський декан інженерно-енергетичного факультету, зустрілася із представниками учнівського самоврядування та учнями 10-х класів ЗОШ №11.
У межах відкритого уроку за темою «Школа – простір демократії. Шкільне самоврядування, моделі учнівського самоврядування» Анастасія поінформувала учнів про студентське самоврядування Миколаївського національного аграрного університету. Сьогодні молодь усвідомлює свою громадянську позицію і прагне бути більш обізнаною щодо вимог законодавства. 
Старшокласники на прикладі студентського самоврядування інженерно-енергетичного факультету зрозуміли, за яким алгоритмом працюють здобувачі вищої освіти. Урок відбувся у вигляді дискусії, учні проявляли неабияку зацікавленість та отримали відповіді на усі свої запитання. Коло спілкування було дружнім і неформальним, корисним та пізнавальним. 
 Анастасія Демченко разом із викладачем кафедри методики професійного навчання Курепіним Вячеславом Миколайовичем за допомогою презентацій та відеоінформації наочно показали приклади активності та громадського ставлення до реалізацій функцій управління ЗВО відповідно до мети та завдань, що стоять перед студентським самоврядуванням Миколаївського національного аграрного університету.






інженерно-енергетичний факультет, студентське самоврядування мнау, профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget