До уваги
науковців: до бібліотеки Миколаївського національного аграрного університету надійшов
новий номер наукового журналу International Food Hygiene (Volume 27 Number 6). Журнал містить статті та результати досліджень фахівців з
питань гігієни продуктів харчування з усього світу.
Поточний номер
розповідає про методи обробки харчових відходів, нові стандарти пакування
продукції, рішення для моніторингу якості харчових продуктів, способи боротьби
із забрудненням харчових продуктів волоссям та інші новини зі світу гігієни харчових
продуктів.
Дане надходження
стало можливе завдяки співпраці МНАУ з університетом Небраски-Лінкольну, США,
зокрема, проф.. Джулі Олбрайт, яка на разі входить до складу редколегії наукового журналу Університету «Вісник
аграрної науки Причорномор’я».
Дописати коментар