Рейтинг вищих навчальних закладів України

Опубліковано консолідований рейтинг вищих навчальних закладів України за містами. Миколаївський національний аграрний університет – перший в Миколаєві.
Консолідований рейтинг ВНЗ України, за даними сайту «Слово і діло» (http://ru.slovoidilo.ua/2016/06/03/infografika/obshhestvo/vstupitelnaya-kampaniya-2016-rejting-vuzov-ukrainy-po-gorodam) включає 286 вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації. Останній, складений за підсумками 2015 року, включає 286 навчальних закладів усіх регіонів країни. «Слово і діло» вивчив консолідований рейтинг Міносвіти, що враховує думки трьох експертних груп («Топ-200 Україна», Scorpus, «Вебометрикс»), які дали оцінку ВНЗ України за різними критеріями – від висновків академічної спільноти та кількості цитувань наукових публікацій до активності веб-сайтів ВНЗ.
Отриманий консолідований рейтинг підсумовує остаточні рейтингові місця ВНЗ за версією «Топ-200 Україна», «Компас» і «Вебометрикс».
За результатами консолідованого рейтингу, що стосується навчальних закладів, розташованих у містах, населення яких становить менше 1 мільйона чоловік, то тут Миколаївський національний аграрний університет займає 30 позицію. Варто зазначити, що серед вищих навчальних закладів Миколаєва, це єдиний ВНЗ в топ 50 ВНЗ України (областей із населенням менше 1 млн. чол.).


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget