Міжнародна науково-практична конференція «Біобезпека у тваринництві і птахівництві: проблеми та їх рішення»

19-20 травня 2016 р. на базі факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології Миколаївського національного аграрного університету кафедрою птахівництва, якості та безпечності продукції була підготовлена та проведена Міжнародна науково-практична конференція «Біобезпека у тваринництві і птахівництві: проблеми та їх рішення».

В конференції взяли участь представники 14 вищих навчальних закладів, 2 коледжів та 10 науково-дослідних установ України, а також науковці Республіки Беларусь, Данії, Польщі та США. Загальна чисельність учасників конференції становила 160 чоловік.

Фотозвіт


 Початок роботи конференції – виконання Гімну України


Вітальне слово ректора Миколаївського національного аграрного університету, доктора технічних наук, професора, член-кореспондента НААН України Шебаніна В’ячеслава Сергійовича


Вітальне слово декана факультету технології виробництва, переробки, стандартизації та біотехнології  Миколаївського НАУ, доктора сільськогосподарських наук, професора
Гиль Михайла Івановича


 Гецнар Василь Миколайович, завідуючий відділом головного управління ветеринарної медицини в Миколаївській області, з доповіддю     «Заходи біобезпеки на всіх етапах виробництва харчової продукції тваринницького походження»

 
Чорний Микола Васильович, доктор ветеринарних наук, професор,
Харківська державна зооветеринарна академія, з доповіддю «Вплив абіотичних факторів на продуктивність та здоров’я корів та резистентність телят»


Цмоканич Юлія Олегівна, в.о. начальника випробувальної лабораторії харчової і с.-г. продукції, Державне підприємство «Миколаївський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» ДП «Миколаївстандартметрологiя», з доповіддю: «Моніторинг кормів і с.-г. культур, які використовуються для їх виробництва, кормових добавок, харчових добавок на вміст ГМО як важливий чинник для забезпечення якості і безпеки продуктів тваринництва і птахівництва та для розвитку виробництва органічної с.-г .продукції і сировини»

 Наконечний Ігор Володимирович, доктор біологічних наук, професор, завідувач кафедри біології та екології, Миколаївський національний університет ім. В.О. Сухомлинського, з доповіддю: «Основні проблеми біобезпеки ведення тваринництва на сучасному етапі»


Фомченко Ігор Володимирович, заступник директора з наукової роботи, кандидат ветеринарних наук, доцент, УО «Витебская ордена «Знак Почета» академия ветеринарной медицины», г. Витебск, Республика Беларусь, з доповіддю: «Ветеринарно-санитарная экспертиза продуктов убоя у крупного рогатого скота при заболевании хламидиозом»


Моргун Ольга Анатоліївна, завідуюча відділом ветеринарно-санітарної експертизи, Миколаївська регіональна державна лабораторія ветеринарної медицини, з доповіддю: «Біобезпека та захист населення від заразних хвороб тварин та людей»


Бордунова Ольга Георгіївна, доктор с.-г. наук, доцент, Сумський національний аграрний університетз доповіддю: «Зміни складових біокристалічних шарів шкаралупи інкубаційних яєць курей за використання технології «Штучна кутикула (ARTICLE)»


Дискусія під час конференції


Доповіді викликали велику зацікавленість у всіх присутніх

Багато запитань викликала доповідь представника Республіки Білорусь Фомченко Ігоря Володимировича

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget