«Бюджетне регулювання як основний засіб упорядкування міжбюджетних відносин». 18.03.2016 р.

18.03.2016 р. для здобувачів вищої освіти четвертого курсу напряму підготовки «Облік і аудит» було проведено семінар на тему «Бюджетне регулювання як основний засіб упорядкування міжбюджетних відносин».

На семінарі виступила Бортник Тетяна Миколаївна, провідний спеціаліст бюджетного відділу фінансового управління Новобузької районної державної адміністрації, яка ознайомила здобувачів вищої освіти з організацією контролю за складанням кошторисів, планів використання коштів установ і організацій та проекту рішення районного бюджету.

Головний спеціаліст фінансів невиробничої сфери фінансового управління Новобузької РДА Матковський Дмитро Володимирович охарактеризував організацію управлінням виконання районного бюджету, координацію діяльності учасників бюджетного процесу з питань виконання місцевого бюджету та здійснення контролю за дотриманням бюджетного законодавства. 

Головний казначей відділу бухгалтерської звітності та обліку операцій з виконання бюджетів Управління Державної казначейської служби України у м. Миколаєві Миколаївської області Мокрицька Тетяна Юріївна доповіла щодо процедур контролю за нарахуванням та виплатою заробітної плати працівникам бюджетних установ.

З питань ведення Єдиного реєстру розпорядників бюджетних коштів та одержувачів бюджетних коштів та Єдиної бази даних мережі розпорядників й одержувачів бюджетних коштів виступила Альберт Оксана Геннадіївна, головний казначей відділу бюджетних надходжень, видатків та обслуговування розпорядників коштів та інших клієнтів Управління Державної казначейської служби України у Вознесенському районі Миколаївської області. Також вона ознайомила здобувачів вищої освіти з порядком повернення коштів помилково або надміру зарахованих до державного та місцевого бюджетів.

Фото





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget