У МНАУ зустріли військовослужбовців Миколаївської 79-ї аеромобільної бригади

13 березня колектив Миколаївського національного аграрного університету зустрів військових 79-ї Миколаївської  аеромобільної бригади та морської піхоти. 



Для військовослужбовців було влаштовано святковий концерт за участі талановитих студентів Миколаївського НАУ.  Зі словами вдячності та поваги до військовослужбовців звернулися проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Наталія Шарата та представники студентської колегії університету.

«Шановні військовослужбовці! Дозвольте висловити Вам слова подяки за те, що ви захищаєте цілісність нашої держави. Ви є прикладом героїзму та мужності для нашої молоді. Господнього оберегу Вам, миру та спокою нам та нашій Україні! Ви – Герої України. Ми – пишаємося вами!», наголосила Н. Шарата.






Своїми патріотичними виступами порадували талановиті студенти університету. У свою чергу, «кіборги» та «котики» виступили зі словами вдячності за позитивні емоції, подаровані студентською молоддю.



На згадку про зустріч військові залишили свої автографи на державному прапорі, який буде зберігатися у музеї університету.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget