Спортивне свято «Нумо, хлопці». Березень 2015.


26 лютого 2015 року в спортивній залі головного корпусу відбулося спортивне свято «Нумо, хлопці», в якому традиційно брали участь збірні команди першокурсників усіх факультетів університету і технолого-економічного коледжу.

До організаційного комітету змагань увійшли декан факультету культури й виховання Димитров М.Ф., директор ТЕК Рибачук В.П., завідувач кафедри фізичного виховання університету Петренко Н.В. та інші. Парад учасників змагань приймав декан факультету культури й виховання М.Ф. Димитров, який привітав усіх учасників і вболівальників зі спортивним святом та побажав успіхів у змаганнях.

У програмі свята були спортивні естафети, змагання з видів, перетягування канату, показові виступи спортсменів і номери художньої самодіяльності. Це були: пісня у виконанні Ігнатенко Ірини, танці хореографічного колективу «Золотий колос» та студії естрадного танцю «Маска»; виступ кандидата в майстри спорту з аерокікбоксінгу Пильненької Юлії.

В змаганнях «Нумо, хлопці» перемогла збірна команда Технолого-економічного коледжу; ІІ місце посіла збірна команда факультету агротехнологій; ІІІ місце – у збірної команди інженерно-енергетичного факультету.

У змаганнях з видів спорту переможцями стали: Цатурян Р., ТЕК, – піднімання гирі (з результатом 52 рази); Попик Д., гр. Т 1/2 – жонглювання футбольним м'ячем; Аліфханов А., гр. М 1/2 – підтягування на перекладині (з результатом 23 рази); Дубров М., ТЕК– армрестлінг.

У перетягуванні канату найсильнішою стала збірна команда Технолого-економічного коледжу МНАУ.

Переможців змагань було нагороджено перехідним кубком, почесними грамотами, медалями та солодкими призами.

Вітаємо переможців!

Голова спортивного клубу Т.А.Пильненька


Фотозвіт.

















Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget