І місце у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни "Інформатика"

Поздоровляємо студента ІІІ курсу факультету менеджменту Глух Геннадія, який посів І місце у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни "Інформатика"!

14-17 квітня у Національному аерокосмічному університеті ім. М.Є. Жуковського "Харківський авіаційний інститут" відбувся ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з навчальної дисципліни "Інформатика" (http://www.khai.edu/ru/site/news/view/id/761).

Команда нашого університету у складі студентів ІІІ курсу факультету менеджменту Глух Геннадія (гр. ЗЕД 3/1) і Лаврової Ольги (гр. Е 3/2) відмінно виступила у номінації "Економічні та гуманітарні науки". Глух Геннадій посів І місце, випередивши студентку Харківського гуманітарного університету Рубаненко Олену, яка посіла ІІ місце, на 90 балів! (файл результатів)

У складі журі від нашого університету плідно працювала к.е.н., ст. викладач кафедри інформаційних систем і технологій Лопушанська Валентина Володимирівна. Олімпіада була проведена на високому організаційному рівні. Господарі тепло та гостинно прийняли учасників олімпіади. Були організовані цікаві екскурсії по аерокосмічному університету і м. Харкову.


Поздоровляємо студента ІІІ курсу факультету менеджменту Глух Геннадія, який посів І місце у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни "Інформатика"!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget