НАРАДА ОСВІТЯН

Нарада освітян на базі МНАУ.
На базі Миколаївського національного аграрного університету відбулася зустріч голови Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Лілії Гриневич із представниками професійно-технічних навчальних закладів Миколаївської області.

Під час зустрічі голова Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти представила Закон України «Про вищу освіту», підготовлений у результаті прозорого демократичного діалогу всіх зацікавлених соціальних груп, який виведе українську вищу освіту на європейський шлях розвитку, зміцнить позиції українських вищих навчальних закладів на світовому ринку освіти та інновацій, підвищить якість освіти і зробить українських випускників більш конкурентоспроможними на ринку праці.

Учасники зустрічі висловили своє бачення щодо перспектив удосконалення зазначеного законопроекту.

У ході зустрічі народний депутат ознайомилася з матеріально-технічною базою університету, відвідала музей «Становлення аграрної освіти на Миколаївщині», навчальний банк кафедри фінансів і кредиту.
Нарада освітян на базі МНАУ.
Нарада освітян на базі МНАУ.


Зустріч голови Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Лілії Гриневич із представниками професійно-технічних навчальних закладів Миколаївської області на базі МНАУ.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget