Спортивне свято «Нумо, хлопці»


25 лютого 2014 року в спортивній залі головного корпусу відбулося спортивне свято «Нумо, хлопці», присвячене Дню захисника Вітчизни, в якому традиційно брали участь збірні команди першокурсників усіх факультетів університету і технолого-економічного коледжу.

З вітальним словом до учасників спортивного свята звернулась проректор з виховної роботи університету Шарата Наталія Григорівна. До організаційного комітету змагань увійшли декан факультету культури й виховання Димитров М.Ф., декан факультету ТВППТСБ Гиль М.І., директор ТЕК Рибачук В.П., завідувач кафедри фізичного виховання університету Петренко Н.В. та інші.

У програмі свята були спортивні естафети, змагання з видів, перетягування канату, показові виступи спортсменів і номери художньої самодіяльності. Особливо сподобалися глядачам виступ Бенедик К., кандидата в майстри спорту з художньої гімнастики; чоловічої пари з акробатики - МС з акробатики Вакарь О. та Сиротюка Д.; кандидата в майстри спорту з аерокікбоксінгу Пильненької Ю.; виступ студента ТЕК Цимбала К. з трюками на велосипеді.

В змаганнях «Нумо, хлопці» перемогла збірна команда інженерно-енергетичного факультету, ІІ місце посіла збірна команда факультету ТВППТСБ, ІІІ місце – у збірної команди технолого-економічного коледжу МНАУ.

У змаганнях з видів спорту переможцями стали: Вичеров М., гр. Т 1/1, – піднімання гирі (з результатом 81 раз); Маринін М., гр. Т 1/1 – жонглювання футбольним м’ячем; Павлов І., гр. БТ 1/1 – підтягування на перекладині (з результатом 20 раз); Мазуренко С., Ф 1/1 – армрестлінг.
У перетягуванні канату найсильнішою стала збірна команда технолого-економічного коледжу МНАУ.

Переможців змагань було нагороджено перехідним кубком, почесними грамотами, медалями та солодкими призами.

Вітаємо переможців!

Фото змагань.















Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget