14 лютого – День всіх закоханих на інженерно-енергетичному факультетi

Любов – це найщиріше та найсвітліше почуття на Землі, яке спонукає йти вперед кожного з нас. Хтось зустрічає любов всього свого життя ще в школі, хтось в більш зрілому віці, а деякі люди скептично відносяться до цього почуття, вважаючи що «кохання» взагалі не існує.
Саме цю ідею суперечності: «існує кохання на Землі чи ні?» взяли за основу своєї концертної програми студенти ІЕФ. На прикладі двох чарівних купідонів та чорта вони доводили, що кохання все ж таки живе в кожному з нас. У цьому їм допомагали закохані студенти ІЕФ, одержуючи перемоги в різноманiтних конкурсах.
З самого ранку на вході в корпусу студентів та викладачів зустрічали два купідони, які роздавали запрошення на концерт та дарували всім святковий настрій.
О 10.30 розпочався концерт «Ми віримо в кохання».
Вова Корсун i Анастасія Андреєва, група Ен 1/1
Євген Шевченко та Ольга Конопленко, група Ен 2/1
Катерина Решотка та Ігор Сириця, група М 2/1
Лілія Теребей та Микола Дубовенко, група Ен 3/2
Владислав Дорошенко та Ольга Ващинська, група М1/1
Лілія Ксеник та Павло Скорбiлін, група М 1/3
Концертна програма складалася з 5 конкурсів:
«Загадки», «Спільний малюнок», «Продовж мелодію», «Все навпаки» та «Повтори танець».
Між конкурсами глядачів також розважали В’ячеслав Водолага, студент групи М 2/3, виконуючи пісню групи Плач Єремії «Вона» та Олексій Бровченко, студент групи М 1/2 з піснею «О Боже, как ты красива!».
У результаті 5 конкурсів було визначено найкращу пару інженерно – енергетичного факультету. Це студенти групи М 1/1 Ващинська Ольга та Дорошенко Владислав. Вітаємо їх!
Наприкінці концерту була вибрана найкраща стінгазета, присвячена Дню всіх закоханих.
Вітаємо студентів групи Ен 2/1 за найоригінальнішу та найкреативнішу газету! У подарунок вони отримали солодкий подарунок.
Святкування Дня Закоханих залишило в пам’яті студентів та викладачів інженерно – енергетичного факультету багато незабутніх спогадів та приємних вражень!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget