Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві 2014

Обласний конкурс студентських наукових робіт
«Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві» серед студентів вищих навчальних закладів Миколаївської області І-ІV рівнів акредитації


Згідно «Положення про проведення Обласного конкурсу студентських наукових робіт…» Миколаївський національний аграрний університет оголошує Обласний конкурс студентських наукових робіт «Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві».

У Конкурсі можуть брати участь студенти вищих навчальних закладів Миколаївської області І-ІV рівнів акредитації незалежно від форм власності та підпорядкування, у тому числі іноземці, що навчаються у цих навчальних закладах.

Тематичні напрями студентських наукових робіт:
  1. Порушення процесів життєдіяльності організму людини при біологічному впливі негативних факторів виробничого середовища.
  2. Питання удосконалення викладання дисципліни «Безпека життєдіяльності» для студентів вищих навчальних закладів.
  3. Вітчизняний та закордонний досвід забезпечення охорони життєвого середовища людини.
  4. Небезпеки глобального характеру та надзвичайні ситуації.
  5. Психологічні та соціальні фактори запобігання фактів агресивної поведінки в сучасному суспільстві.
  6. Негативний вплив сучасних інформаційних технологій на розвиток людини.
Наукова робота може бути представлена у вигляді:
  • письмових наукових робіт;
  • презентацій;
  • авторських відеороликів.
На Конкурс подаються самостійно підготовлені наукові роботи студентів (не більше 2 авторів) з актуальних проблем у галузі безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві (згідно п. 3.2. Положення...), які є пошуковими за своїм характером, впроваджені у виробництво або застосовані у навчальному процесі.

Наукові письмові роботи оформлюються відповідно до таких вимог:
  • на Конкурс подаються перші примірники наукових робіт та диск з електронною версією;
  • текст друкується шрифтом Times New Roman, міжрядковий інтервал 1.5, кегль 14, аркуш формату А4;
  • обсяг зброшурованої роботи не повинен перевищувати 30 сторінок без урахування додатків;
  • робота повинна мати назву і план, список використаної літератури та анотацію, у якій зазначено актуальність, мету, завдання, використану методику дослідження та загальну характеристику роботи;
  • до наукової роботи додаються копії патентів, наукових статей автора тощо (за наявності);
  • креслення та ілюстрації, що додаються до роботи, повинні бути скомпоновані на аркуші формату А3 або А4.
Наукові роботи у вигляді презентацій оформлюються відповідно до таких вимог:
  • обсяг роботи повинен бути не більше 40 сторінок;
  • вказується назва роботи, прізвище, ім’я та по-батькові авторів.
Наукові роботи у вигляді авторського відеоролика оформлюються відповідно до таких вимог:
  • обсяг повинен тривати10-15 хвилин;
  • вказується назва роботи, прізвище, ім’я та по-батькові авторів;
  • зміст роботи повинен включати: мету, постановку проблеми, викладення основного матеріалу, висновок.
Наукові роботи виконуються державною мовою.

Для участі у конкурсі необхідно подати на електронну адресу kafedra_tipppd@mail.ru до конкурсної комісії заявку в електронному вигляді та наукові роботи у вигляді презентації, авторського відеоролика (наукові роботи у вигляді письмових наукових робіт надсилаються поштою, нарочним за адресою м. Миколаїв, вул. Крилова 17а, МНАУ, кафедра теорії та практики психолого-педагогічних дисциплін, аудиторія № 314) до 25 лютого 2014 року.

zayavka20140225.doc – заявка на участь у Обласному конкурсі студентських наукових робіт «Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві».

Термін закінчення подачі кращих робіт від навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації Миколаївської області на ІІ тур до 25 лютого 2014 року.

Підсумкова науково-практична конференція за результатами Обласного конкурсу студентських наукових робіт «Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві» серед студентів вищих навчальних закладів Миколаївської області І-ІV рівнів акредитації відбудеться 19 березня 2014 року за адресою м. Миколаїв, вул. Паризької комуни, 3/1, аудиторія 301. Реєстрація учасників конференції 19 березня 2014 року з 08:30 до 09:30, початок конференції 09:30.

Автор наукової роботи, який не брав участі у підсумковій науково-практичній конференції, не може бути претендентом на нагородження.

Авторам кращих наукових робіт конкурсна комісія надсилає запрошення для участі у підсумковій Всеукраїнській науково-теоретичній конференції «Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві» (не пізніше, ніж за два тижні до дати її проведення) для наукової доповіді та захисту роботи.

Інформація щодо обласного конкурсу студентських наукових робіт «Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві» серед студентів ВНЗ Миколаївської області І-ІV рівнів акредитації.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget