Обласна олімпіада серед учнів ЗОШ, ПТНЗ Миколаївській області за напрямом «Безпека життєдіяльності»


06 листопада 2013 року о 10:00 на базі Миколаївського національного аграрного університету проводиться Обласна олімпіада серед учнів ЗОШ, ПТНЗ Миколаївській області за напрямом «Безпека життєдіяльності».

Для участі в олімпіаді необхідно відрядити учнів (до 3 учасників) до Миколаївського національного аграрного університету, за адресою м. Миколаїв, вул. Паризької комуни, 3/1. Реєстрація учасників олімпіади 29 жовтня 2013 року з 08:30 до 09:30.

Заявки на участь у II етапі Обласної олімпіади надсилаються оргкомітету олімпіади до 15 жовтня 2013 року за адресою м. Миколаїв, вул. Крилова 17а, факультет механізації сільського господарства МНАУ, кафедра теорії та практики психолого-педагогічних дисциплін (аудиторія 314, ІІІ поверх) чи подати на електронну адресу kafedra_tipppd@mail.ru, за формою:


ЗАЯВКА
на участь у II етапі Обласної олімпіади серед учнів ЗОШ (ПТНЗ)
за напрямом «Безпека життєдіяльності» у 20__ році


За рішенням оргкомітету I етапу олімпіади за напрямом «Безпека життєдіяль-ності» на II етап Обласної олімпіади направляються:

№ з/п Прізвище, ім´я та по батькові учня Число, місяць, рік народження Найменування навчального закладу Клас (курс) навчання Місце зайняте на І етапі
1.     
2.     
3.     

Відомості про викладача, який підготував учня.

№ з/п Прізвище, ім´я та по батькові викладача Посада Категорія викладача Найменування навчального закладу
1.    
2.    
3.    

Відомості про працівників, які підготували учнів до участі у ІІ етапі олімпіаді подаються у порядку, який був застосовано для учнів-учасників ІІ етапу олімпіади.

Керівник навчального закладу
          М.П.

     "____" _______________ 20__ року




Доводимо до Вашого відому, що під час проведення олімпіади буде проведено засідання круглого столу на тему: «Шляхи удосконалення методики викладання дисциплін «Основи здоров´я», «Захист Вітчизни» в загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах».

Основні напрями обговорювання:
1. Актуальні проблеми викладання дисциплін.
2. Передовий педагогічний досвід викладання дисциплін.

Просимо викладачів учасників круглого столу підготувати виступи, до 5 хвилин, та подати заявки до оргкомітету олімпіади за адресою м. Миколаїв, вул. Крилова 17а, факультет механізації сільського господарства МНАУ, кафедра теорії та практики психолого-педагогічних дисциплін (аудиторія 314, ІІІ поверх) чи подати на електронну адресу kafedra_tipppd@mail.ru за формою (додаток № 1). Доповідачам будуть надані (за потребою) мультимедійна установка, ноутбук, інтерактивна дошка.

Додаток 1.

ЗАЯВКА
на участь у круглому столу


Прізвище, ім´я та по батькові викладача Посада Найменування навчального закладу Тема доповіді
1.   
2.   
3.   

Для доповіді потрібні: мультимедійна установка, ноутбук, інтерактивна дошка.
                                                                      (необхідне підкреслити)



Курепін Вячеслав Миколайович
моб. тел. 0997322164, 0986655549
Представник МНАУ

Оголошення про проведення Обласної олімпіади серед учнів ЗОШ, ПТНЗ Миколаївській області за напрямом «Безпека життєдіяльності» на базі МНАУ.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget