Інформація для студентів!

ПриватБанк відомий не тільки тим, що він є найбільшим комерційним банком країни, а й своїм прагненням до різних інновацій, впровадженням нових програм. Однією з таких програм є навчання молоді для роботи в колл-центрі ПриватБанку – нещодавно була представлена в Миколаєві. Після того як у липні банк відкрив у нашому місті новий підрозділ, студенти економічних та інших спеціальностей отримали унікальну можливість спробувати себе на практиці в банківській справі, не чекаючи закінчення ВНЗ.

Колл-центр в Миколаєві (від англійського call-centre, що можна перекласти як центр з обробки телефонних звернень) став вже десятим подібним підрозділом ПриватБанку в Україні.

За словами керівника «Напрямку багатоканальний контактний центр» Олени Піскунової, така робота – відмінний шанс для студента випробувати себе, зрозуміти, що представляє робота банківського службовця, набути практичні знання і навички, дати старт подальшій кар´єрі.

У ПриватБанку за перший місяць навчання та адаптації до роботи оператором колл-центру студент має можливість отримати зарплату в розмірі 2,5 тис. грн.

Чекаємо на Вас!
Довідки за тел.:+380675128539, Відділ кадрів: тел. (0512)58-19-48
Ліцензія НБУ №22 от 05.10.2011

Фото зі сторінки: http://old.privatbank.ua/info/pressrelise/readrelease_new.stm?fileName=dpr_DNH0_834r.html

Однією з нових програм є навчання молоді для роботи в колл-центрі ПриватБанку – нещодавно була представлена в Миколаєві.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget