День поля – свято хліборобів!

14 червня 2013 року на виробничій базі насіннєвого господарства  компанії «Золотий Колос» відбулося щорічне святкування Дня Поля. Представників  Миколаївського НАУ запросили до участі в заході. 


Науково-практичний семінар на тему «Своєчасна сортозаміна і сортооновлення – надійний резерв збільшення виробництва сільськогосподарської продукції» зібрав велику кількість учасників з України, Російської федерації, Молдови. Під час пленарного засідання відбулися виступи начальників департаментів АПК, представників аграрного бізнесу, провідних селекціонерів та вчених.

Науковців Миколаївського НАУ, як представників провідного центру аграрної освіти та університетської науки Південного регіону також запросили до участі в семінарі.
 З основною доповіддю про "Особливості підготовки грунту та внесення мінеральних добрив під посів озимих культур урожаю 2014 року в умовах Миколаївської області" виступив Олег Коваленко - кандидат сільськогосподарських наук, доцент, завідувач кафедри рослинництва та садово-паркового господарства Миколаївського національного аграрного університету.

Довготривала й плідна співпраця між Навчально-науково-практичним центром Миколаївського НАУ та компанією «Золотий колос» дає можливість спільно вирощувати насіннєвий матеріал зернових, технічних та інших сільськогосподарських культур.

ТОВ «Золотий колос» є філією 10 кафедр на виробництві, завдяки чому студенти університету мають можливість проходити виробничу та переддипломну практику в умовах сучасного виробництва в галузі насінництва, ведення бухгалтерського обліку та менеджменту, фінансово-кредитного забезпечення, використовувати дані господарства для написання курсових та дипломних робіт.

 Незабутнім концертом та гучним святкуванням завершився цьогорічний День поля в «Золотому Колосі». Всі гості свята побажали вдалого врожаю гостинним господарям!





















































Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget