Представники Миколаївського національного аграрного університету взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції.

Представники Миколаївського національного аграрного університету взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Актуальні проблеми формування кадрового потенціалу для інноваційного розвитку АПК», що відбулася з 5 по 7 червня на базі Білоруського державного аграрного технічного університету.
Відкрив пленарне засідання конференції ректор Білоруського державного аграрного технічного університету, доктор технічних наук, професор Іван Шило, наголосивши: «Заснований майже 60 років тому Білоруський державний аграрний технічний університет сьогодні – провідний навчальний заклад в АПК. Локомотив вітчизняної сільськогосподарської освіти має заслужену повагу не тільки у республіці, а й далеко за її межами. За роки своєї роботи університет підготував більш ніж 42 тис. спеціалістів, що працюють на різних посадах на підприємствах АПК та інших галузях народного господарства».
Регламент роботи включав: пленарні доповіді, виступи на секційних засіданнях: «Актуальні проблеми розвитку системи додаткової освіти дорослих» та «Інновації у технологіях, організації та управлінні виробництвом АПК».
На пленарному засіданні виступили:
1. Яковчик Микола Степанович, директор інституту підвищення кваліфікації та перепідготовки кадрів АПК Білоруського державного аграрного технічного університету, доктор сільськогосподарських наук, доктор економічних наук, професор з темою доповіді «Напрями удосконалення додаткової освіти керівників і спеціалістів АПК» (Білорусь).
2. Скальна Марина Михайлівна, проректор з навчальної та наукової роботи Російської академії кадрового забезпечення АПК, доктор економічних наук з темою доповіді «Основні напрями освітньої діяльності російської академії кадрового забезпечення» (Росія).
3. Лебедько Єгор Якович, директор інституту підвищення кваліфікації кадрів агробізнесу Брянської державної сільськогосподарської академії, доктор сільськогосподарських наук, професор з темою доповіді «Роль навчальних центрів на виробництві у системі безперервної освіти керівників та спеціалістів АПК» (Росія).
4. Вальдемар Іздебськи, представник Варшавського політехнічного університету з темою доповіді «Процес оцінки співробітників, обрані методи оцінки людського капіталу в організації» (Польща).
5. Шарата Наталія Григорівна, проректор з науково-педагогічної та виховної роботи і підвищення кваліфікації Миколаївського національного аграрного університету, кандидат педагогічних наук, доцент з темою доповіді «Підготовка аграрних кадрів у Миколаївському національному аграрному університеті» (Україна).
6. Матюкова Любов Олександрівна, представник Санкт-Петербурзького державного аграрного університету, кандидат технічних наук, доцент з темою доповіді «Удосконалення професіоналізму керівників і спеціалістів шляхом підвищення якості надання освітніх послуг з питань трудового законодавства для формування кадрового потенціалу в організаціях АПК» (Росія).
Декан факультету менеджменту Шебаніна О.В. та проректор з виховної роботи Шарата Н.Г. обговорили можливість співпраці Миколаївського національного аграрного університету і Білоруського державного аграрного технічного університету, представники якого вже у вересні цього року відвідають МНАУ.









Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget