Студентство МНАУ влаштувало зимовий бал для людей похилого віку

Ось настала чудова зимова пора: сніг, подарунки, радощі та гучний сміх! У цей святковий час волонтери МОГО «Творити добро», студенти Миколаївського національного аграрного університету, продовжують багаторічну традицію привітань на Новий рік та Різдво і надалі реалізовують проект «Поєднання інтересів молоді та людей похилого віку» (проект реалізується у рамках програми «Місце зустрічі – Діалог» за підтримки фонду «Пам’ять. Відповідальність. Майбутнє» та ВБО «Турбота про літніх в Україні»).

Підготовка до привітань розпочалася з написання та відправлення вітальних листівок людям похилого віку, які мешкають у Заводському районі.

Наші щирі й любі бабусі та дідусі так багато зробили для того, щоб ми жили в цей прекрасний час, що ми не втримались і відвідали вдома своїх підопічних, висловили щирі слова подяки та привітали їх, подарувавши святковий настрій. Вони так зраділи, що не змогли втримати сльози радості, і, в свою чергу, напоїли наших активістів чаєм та поговорили про життя.

А 20 грудня у Відділені центру соціальної допомоги вдома Заводського району відбувся концерт «Новорічний вогник», де молодь привітала людей похилого віку, подарувавши їм цінні подарунки. Всі разом співали колядки, новорічні пісні, розповідали гуморески. Також всі охочі показали свої таланти та щиро виступили на сцені. Шквал оплесків довго лунав у актовій залі.

Після «Новорічного вогника», вперше на базі Миколаївського НАУ 27 грудня 2012 року відбувся «Зимовий бал», який поєднав молодь та людей похилого віку.

Для представників старшого покоління молодь організувала концертно-розважальну програму, яка включала пісні, танці та навіть гуморески. В свою чергу, люди похилого віку за таку чудову програму підготували нам сюрприз: Гелих Ганна Петрівна прочитала вірші, а Герасимова Клавдія Семенівна байку «Лисиця і бобер».

Після всіх виступів присутні одержали подарунки. Потім на них чекав дивовижний, сповнений казкою, зимовий бал, де незважаючи на солідний вік, наші серйозні бабусі та дідусі перетворилися на прекрасних юнаків і дівчат, що їх не можна було відрізнити від молоді, яка разом з ними кружляла в захоплюючих танцях.

Розчулені присутні в кінці також привітали волонтерів, побажавши їм миру, любові та благополуччя у родинах.

Увага та теплі слова вітань – це найголовніше, що подарувала людям похилого віку наша молодь і з радістю продовжує творити добрі справи!












Волонтери МОГО «Творити добро», студенти Миколаївського національного університету, продовжують багаторічну традицію привітань на Новий рік та Різдво і надалі реалізовують проект «Поєднання інтересів молоді та людей похилого віку».

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget