Набір на курси з експертної грошової оцінки земельних ділянок

Інститут післядипломної освіти Миколаївського державного аграрного університету оголошує набір на курси з базової підготовки оцінювачів за напрямом «Експертна грошова оцінка земельних ділянок», які розпочинають роботу 25 вересня 2012 р. Тривалість навчання  10 робочих днів. На навчання запрошуються особи, які мають закінчену вищу освіту.

Документи, що подаються слухачами базового курсу:
  1. Договір та акт (2 екземпляри): при оплаті юридичною особою – оформлений зі сторони організації, яка направляє слухача; при оплаті фізичною особою – оформлений слухачем.
  2. Документ, що підтверджує оплату навчальних послуг не пізніше ніж за три банківські дні до початку навчання (оригінал квитанції або копія платіжного доручення).
  3. Копія паспорта (1, 2 сторінки та сторінка з пропискою).
  4. Копія диплома про повну вищу освіту (спеціаліст, магістр), (у разі зміни прізвища – копія свідоцтва про шлюб).
  5. Для фізичної особи – копія довідки про присвоєння ідентифікаційного коду.
  6. Для юридичної особи (у разі необхідності оформлення податкової накладної) – копія свідоцтва платника податків.
  7. Дві фотокартки (3х4 см).

Інститут забезпечує здійснення професійної підготовки на високому кваліфікаційному рівні у відповідності з вимогами чинного законодавства України, національних та міжнародних стандартів з оцінки нерухомого майна.

Навчання проводиться у сучасних аудиторіях, обладнаних кондиціонерами та мультимедійними обладнанням. Всі слухачі отримують посібник «Оцінка землі: збірник нормативно-правових актів». Іногородні слухачі мають змогу за доступними цінами поселитися в готелі та харчуватися в буфеті Інституту післядипломної освіти МДАУ.

Вартість навчання – найнижча серед навчальних закладів України!

Довідки за телефонами: (0512) 42-48-96, (0512) 42-48-38.


ІПО МДАУ оголошує набір на курси з базової підготовки оцінювачів за напрямом «Експертна грошова оцінка земельних ділянок».

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget