Студенти МДАУ відвідали виробниче підприємство "Агро-Союз" Дніпропетровської області

16 квітня 2011 року студенти Миколаївського державного аграрного університету на чолі з проректором з навчально-педагогічної та виховної роботи Шаратою Наталією Григорівною відвідали виробниче підприємство "Агро-Союз" Дніпропетровської області. "Агро-Союз" – сучасне високотехнологічне підприємство, яке виготовляє продукцію за основними напрямами:
  • широкозахватна посівна техніка під технологію No-Till;
  • каркасні ангари та тентові покриття;
  • технологічне обладнання для тваринництва.


Інноваційність, клієнтоорієнтованість, відповідальність, ефективність, професіоналізм – це цінності орієнтації корпорації.

Важко повірити у те, що історія корпорації "Агро-Союз" почалася з вирішення проблем дефіциту запасних частин, що виник в країні через розрив існуючих економічних зв´язків на початку 90-х років. Сьогодні ж, корпорація "Агро-Союз" реалізує запчастини, комплектуючі та витратні матеріали, автомобільну і сільськогосподарську техніку не тільки вітчизняного, але і імпортного виробництва. Серед її партнерів – понад 800 постачальників з 57 країн світу. На українському ринку "Агро-Союз" – ексклюзивний дистриб'ютор торгової марки Neste Oil і один з 5 офіційних дилерів КАМАЗ на території СНД.


Основними напрямами діяльності корпорації:
  • Рослинництво (технологія No-Till, що виключає механічні прийоми впливу на ґрунти).
  • Свинарство (технологія холодного групового утримання свиней на глибокій незмінюваній підстилці у дугоподібних тентових ангарах).
  • Молочне тваринництво.
  • Страусівництво. Цікаво те, що цей напрямок зароджувався як хобі. У 2000 році з Голландії було завезено 12 голів страусів (4 родини). Промисловим страусівництвом в корпорації «Агро-Союз» почали займатися у 2003 році, коли завезли племінних страусів із Південної Африки. В даний час страусина ферма корпорації «Агро-Союз» найбільша в Україні і має статус племінного заводу з розведення чорного африканського страуса.


Це був незабутній день, який приніс величезну кількість позитивних емоцій та багато цікавого. Під час екскурсії студенти ознайомилися з історією, техніко-технологічними особливостями корпорації. Але особливо приємно, що фахівці корпорації знаходяться у постійному пошуку нових рішень, які дозволяють поліпшити утримання тварин на фермах, зменшити механізований і хімічний вплив на ґрунтові ресурси, підвищити якість та екологічну чистоту сільгосппродукції, сприяють підвищенню добробуту суспільства і поліпшення якості життя на Землі. "Жити можна в гармонії з навколишнім світом, дбати про збереження і примноження природних та соціальних багатств, і при цьому бути успішним бізнесменом. У бізнесі, як і в житті: треба віддавати, щоб отримувати, любити, щоб бути щасливим".


Щиро вдячні ректорові В´ячеславу Сергійовичу Шебаніну за надану можливість побувати на підприємстві та побачити передові технології аграріїв.


Студентський актив МДАУ

Студенти Миколаївського державного аграрного університету відвідали виробниче підприємство "Агро-Союз" Дніпропетровської області.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget