Семінар з підвищення педагогічної майстерності "Модернізація вищої аграрної освіти та проблеми підготовки фахівців з обліку і аудиту"

21 квітня 2011 року на базі Миколаївського державного аграрного університету відбувся семінар з підвищення педагогічної майстерності "Модернізація вищої аграрної освіти та проблеми підготовки фахівців з обліку і аудиту". Організовували семінар директор ННІ економіки та управління МДАУ, к.е.н., доцент, зав. кафедри економічного аналізу та аудиту – Клочан Віра Павлівна та викладачі обліково-фінансового факультету.

Відкрив семінар перший проректор Миколаївського державного аграрного університету, к.т.н., професор Бабенко Дмитро Володимирович.


Участь у роботі семінару взяли викладачі 14 аграрних ВНЗ та голова Миколаївського територіального відділення Федерації професійних бухгалтерів та аудиторів України – Суханік Тетяна Дмитрівна.


Під час роботи семінару із доповідями виступили:

Сіренко Наталія Миколаївна, д.е.н., зав. кафедри фінансів МДАУ з питань реформування та розвитку аграрної освіти та науки;

Клочан Віра Павлівна, к.е.н., доцент, зав. кафедри економічного аналізу та аудиту, директор ННІ економіки та управління МДАУ з питань стандарту та варіативної частини освітньо-професійної підготовки фахівців з обліку і аудиту;

Суханік Тетяна Дмитрівна, голова Миколаївського територіального відділення ФПБАУ з питань інтеграції теоретичної підготовки та фахової діяльності бухгалтерів;

Суліменко Лариса Антонівна, к.е.н., доцент, декан економічного факультету Житомирського національного агроекологічного університету з питань практичної підготовки фахівців з обліку і аудиту;

Вишневська Ольга Миколаївна, к.е.н., доцент, декан обліково-фінансового факультету МДАУ з питань реалізації принципів Болонського процесу з урахуванням особливостей аграрних вищих навчальних закладів;

Дубініна Марина Вікторівна, к.е.н., доцент, зав. кафедри бухгалтерського обліку МДАУ з питань організаційних та методичних підходів до викладання облікових дисциплін в аграрних ВНЗ;

Коцупатрий Михайло Миколайович, к.е.н., професор, зав. кафедри обліку, аналізу та аудиту в АПК, декан факультету економіки АПК Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана з питань змін законодавчо-нормативного забезпечення бухгалтерського обліку.

Виступи доповідачів супроводжувались демонстрацією слайдів та наведенням великої кількості прикладів.


З метою обміну досвідом учасникам семінару була надана можливість ознайомлення з науково-методичною літературою кафедр обліково-фінансового факультету МДАУ.

Всі учасники семінару отримали пакет із матеріалами видання "Баланс-Клуб". Семінар завершився екскурсійною програмою, підготовленою викладачами МДАУ.

Учасники семінару висловили подяку організаторам семінару та сподівання на проведення подібного семінару на базі Миколаївського державного аграрного університету наступного року.

На базі МДАУ відбувся семінар з підвищення педагогічної майстерності "Модернізація вищої аграрної освіти та проблеми підготовки фахівців з обліку і аудиту".

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget