Миколаївська обласна громадська організація "Творити добро" стала переможцем у конкурсі грантів "Ми змінюємо громади через об´єднання"

Культура філантропії – це одна із основних рис, що притаманна студентам-аграріям. Без усякого фальшу і пафосу можна з упевненістю констатувати той факт, що турбота про інших, благополуччя та комфорт оточуючих – це кредо студентської молоді Миколаївського державного аграрного університету.

Переймаючись проблемами інших, вони спрямували свої зусилля для створення Миколаївської обласної громадської організації "Творити добро", основна мета якої – об´єднання молоді для забезпечення розвитку патріотичної, свідомої, культурної особистості шляхом сприяння самореалізації наукового, творчого й організованого потенціалу та організації їх ефективного господарювання.


До офіційної реєстрації громадської організації "Творити добро" ініціативна група студентів реалізувала проект "Сільські студенти організовують дозвілля в гуртожитку" за підтримки Міжнародного фонду "Відродження". На одержані кошти студенти облаштували спортивну кімнату в гуртожитку № 2 сучасним інвентарем.

На рахунку "молодої" організації (яка існує менше року) чимало добрих справ.

Перемога у конкурсі міні-грантів "Твоя ініціатива 2010", присвяченому 65-річчю перемоги у Великій Вітчизняній війні, організованого Фондом розвитку міста Миколаєва.


За результатами проекту проведено 2 акції "Дякуємо за Перемогу", організовано роботу трудових десантів для допомоги у впорядкуванні та озелененні території Міського притулку для громадян похилого віку та інвалідів, організація студентами Миколаївського державного аграрного університету святкового концерту до Дня Перемоги.

Перемога проекту "Впорядкований дворик – мрія малозабезпечених студентів Миколаївського ДАУ" у конкурсі на здобуття грантів, проведеного Фондом розвитку міста Миколаєва.

На одержані кошти на території, упорядкованій зусиллями студентів мешканців гуртожитку № 2, облаштовано студентський дворик з альтанкою для відпочинку в позанавчальний час.


Реалізація проекту "Організація дозвілля в гуртожитку зусиллями сільських студентів", грантодавцем якого стала МО "Нова генерація". Одержані кошти було витрачено на заохочення найбільш активних студентів за різними номінаціями.

Проте студентська молодь не зупиняється на досягнутому і вже учетверте стала переможцем у конкурсі грантів "Ми змінюємо громади через об´єднання", організованого Українським жіночим фондом – міжнародною благодійною організацією.

У Києві 9 лютого 2011 року відбулося оголошення 15 найкращих проектів-переможців. Миколаївська обласна громадська організація "Творити добро" стала переможцем у даному конкурсі. Саме тут у Києві було підписано договір про реалізацію грантової проекту "Сільським студентам – гідні умови проживання в гуртожитку" (керівник проекту студентка ІІ курсу факультету ТВППТ Твардовська Віта).

Підписано договір про реалізацію грантової проекту "Сільським студентам – гідні умови проживання в гуртожитку".

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget