Миколаївський місцевий благодійний фонд підтримки розвитку освіти та науки "Університет ХХІ століття" оголошує конкурс "Затишок в оселі своїми руками"

ПОЛОЖЕННЯ
про проведення конкурсу на одержання гранту для покращення умов мешкання та відпочинку в гуртожитках № 1, № 3 Миколаївського державного аграрного університету


На виконання рішення вченої ради університету від 28 грудня 2010 року (протокол № 4) Миколаївський місцевий благодійний фонд підтримки розвитку освіти та науки "Університет ХХІ століття" оголошує конкурс:

"ЗАТИШОК В ОСЕЛІ СВОЇМИ РУКАМИ"
Мета конкурсу – підтримка побутових, культурницьких, дозвіллевих ініціатив мешканців гуртожитків № 1, № 3 Миколаївського державного аграрного університету щодо покращення житлово-побутових умов мешкання, санітарно-технічного стану та умов відпочинку й організації дозвілля.
Учасники конкурсу – студенти-мешканці гуртожитків № 1, № 3 Миколаївського державного аграрного університету.
Проекти, що подаються на конкурс, можуть передбачати таку діяльність у гуртожитках:
- організація урочистих культурно-мистецьких заходів;
- організація благодійних заходів, що передбачають активне залучення студентів університету та громади до доброчинної діяльності, спрямування зібраних коштів на вирішення побутових проблем;
- естетичне оформлення та укомплектування матеріальної бази гуртожитку (вестибюль, житлові кімнати, кухні, пральня із сушильнею й прасувальнею, приміщення особистої гігієни, приміщення для зберігання особистих речей та інвентарю, бібліотека, кімнати для батьків, кімнати дозвілля, спортивні кімнати, кімнати для роботи гуртків та клубів за інтересами);
- інша діяльність в межах статутних обов´язків гуртожитків.

ПРОСИМО ВЗЯТИ ДО УВАГИ!
Проектна пропозиція має обов´язково містити якісні та кількісні обґрунтування актуальності реалізації проекту.
Термін реалізації проекту не повинен перевищувати 6 місяців.
Проектні пропозиції мають обов´язково містити стислий помісячний план реалізації проекту.
Проектні пропозиції мають передбачати план інформування членів професорсько-викладацького та студентського колективу університету про хід реалізації проектів через університетські засоби масової інформації.
Розмір очікуваного гранту – від 3 000 до 10 000 гривень.
Загальний бюджет конкурсу – 10 000 гривень.
Останній термін подачі заявок на конкурс – 15 травня 2011 року.
Оголошення результатів – не пізніше кінця червня 2011 року.

УВАГА!
Проектні пропозиції мають бути подані на електронному та паперовому носіях до кабінету 218-А (головний навчальний корпус, вул. Паризької комуни, 9) проректорові з науково-педагогічної та виховної роботи Миколаївського державного аграрного університету Шараті Наталії Григорівні.
Пакет документів має складатися з оригіналу та 5 копій (усього 6 примірників) заповненої аплікаційної форми.

ОСТАТОЧНЕ РІШЕННЯ ЩОДО ПРОЕКТНОЇ ПРОПОЗИЦІЇ ПЕРЕГЛЯДУ НЕ ПІДЛЯГАЄ. ПРИЧИНИ ВІДМОВИ В ПІДТРИМЦІ ПРОЕКТНОЇ ПРОПОЗИЦІЇ НЕ ПОВІДОМЛЯЮТЬСЯ.
За детальною інформацією звертатися до проректора з НП і ВР Шарати Н.Г. за телефоном 34-01-36 та адресою електронної пошти natalya_sharata@mail.ru з поміткою "Запитання щодо гранту".
Повний текст положення з аплікаційною формою та допоміжними порадами щодо підготовки проекту тут.

Миколаївський місцевий благодійний фонд підтримки розвитку освіти та науки "Університет ХХІ століття" оголошує конкурс "Затишок в оселі своїми руками".

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget