Привітання ветеранів Заводського району м. Миколаєва

Істинно благородна людина
не народжується з великою душею,
але сама себе робить такою
своїми неперевершеними справами
Франческо Петрарка

Студентське самоврядування університету привітало із Новорічними святами та Різдвом Христовим своїх підопічних – ветеранів Заводського району м. Миколаєва, зігрівши їх душі приємними хвилинами спілкування, наповнивши їх вірою у добро й милосердя та подарувавши їм новорічні солодощі.


У переддень Нового року як рідних, близьких чекали колектив Миколаївського державного аграрного університету у Міському притулку для громадян похилого віку та інвалідів.


Не менш рідними стали для студентів дідусі та бабусі, для яких вони завжди з натхненням готують новорічні музичні привітання. Миколаївські аграрії пообіцяли продовжувати робити добрі справи для підопічних притулку, допомагаючи забезпечити комфортні умови їх проживання. В обмін на це взяли з підопічних обіцянку: бути здоровими і залишатися завжди у бадьорому дусі.


Такі благородні справи тільки підтверджують, що молодь не байдужа до проблем суспільства, в якому їй доведеться прожити насичене життя, сповнене різними подіями. І при цьому важливо зберегти той запал енергії, що змолоду рухав до добрих справ і здійснення чиїхось мрій.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget