Вручення дипломів магістрам 2010


16 лютого 2010 року в актовій залі головного навчального корпусу Миколаївського державного аграрного університету відбулася важлива подія – вручення дипломів магістрам денної форми навчання спеціальності "Облік і аудит" обліково-фінансового факультету. Цей випуск був унікальним, оскільки це був перший випуск магістрів, які навчались п´ять з половиною років, на відміну від їх попередників, які навчались п´ять років. На цьому заході були присутні 25 магістрів, їх батьки та друзі, викладачі факультету, представники деканату та ректорату. Вступне слово та вручення дипломів магістрів з обліку і аудиту проводив перший проректор Миколаївського державного аграрного університету професор Бабенко Дмитро Володимирович.


  


Протягом вручення було сказано безліч теплих слів, привітань, побажань та слів подяки, а саме: деканом обліково-фінансового факультету, доцентом Вишневською Ольгою Миколаївною, завідувачем кафедри бухгалтерського обліку, доцентом Дубініною Мариною Вікторівною, завідувачем кафедрою фінансів, доцентом Кушніром Іваном Васильовичем, завідувачем кафедрою українознавства, доцентом Михайлюк Валентиною Олександрівною, старшим викладачем кафедри економічного аналізу і аудиту, куратором групи магістрів Костирко Аллою Георгіївною.


  

Від магістрів виступив староста групи Лахтіонов Іван Валентинович, він виразив слова подяки Ректорові Миколаївського державного аграрного університету, професору Шебаніну В´ячеславу Сергійовичу, Директорові Навчально-наукового інституту економіки та управління, доценту Клочан Вірі Павлівні, деканату обліково-фінансового факультету, професорсько-викладацького складу, співробітникам університету та батькам всіх магістрів.

Магістрам було вручено не тільки 16 дипломів магістрів з відзнакою та 9 дипломів звичайного зразка, а і почесні грамоти за активну участь у науковій роботі обліково-фінансового факультету, високі результати у навчанні та підвищенні іміджу факультету та університету. Ці магістри є 




гордістю факультету:
Братченко Анастасія
Гвоздь Тетяна
Григоренко Катерина
Капустенко Галина
Кшевзінська Ірина
Морозова Анна
Поплужна Лілія
Тесля Ольга
Царюк Аделаїда
Шеремет Тетяна



Дякуємо Вам за плідну працю та бажаємо всім Вам найкращого життєвого шляху!!!


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget